magen

min mage hatar mig
idag har jag varit hemma från jobbet. Sovit sovit och sovit. Sen vaknade jag när Älin skickade sms och sa att det snöade. och snöade gjorde det minsann..och nu är allt borta. Men då var i alla fall magen nöjd..så då försökte jag äta lite knäckebröd och det skulle jag inte gjort..ajajaj vad den kan göra ont. Så länge magen är tom är den nöjd..men hungrig. Pest.

Annars sitter pappa och jag på varsitt håll och letar bil åt mig på blocket. När han hittar någon ringer han och säger det. När jag hittar en så skickar jag ett sms och så ringer han upp. Det är praktiskt med msn..men det har ju inte han.
Imorgon ska jag flytta Hannah till Mellösa och åka till IKEA. Wohoo! Minns inte ens sist jag var på IKEA.
Hoppas att jag kan äta då..

pusshej

tack

Tack, kära syster för att du erbjuder din bil till låns för att du inte ska någonstans. Det bästa är väl dock att den inte heller ska någonstans i det skick den är nu!

Igår:
Eftersom att Noel har lov den här veckan så skulle vi passa på att åka till etuna och bada på vattenpalatset. Mamma Elin lånade ut sin Opel Agila, och vi började färden. Till en början gick det så bra, men när vi kom in till eskilstuna börjar bilen bete sig lite konstigt. Då upptäcker jag att den lilla röda oljelampan lyser. Inte bra..det vet till och med jag. Vi tog oss snarast till OKQ8 och köpte olja och fyllde på. Det hjälpte dock inte, den lilla röda lampan ville inte sluta lysa. Efter lite hjälp av väldigt trevlig personal kom vi fram till att lilla bilen läckte olja. Jippie. Det är ju väldigt bra har jag hört. De skickade mig till deras verkstad, men det hjälpte inte heller så mycket. Killen där hade inte tid att hjälpa mig och han hade inte heller prylarna som behövdes,men han hänvisade till ett annat ställe så vi åkte vidare. På nästa verkstad fick vi prata med ännu en väldigt trevlig kille, som tog sig tid fast att han hade lunch. Och fast att han hade rätt pryl så kunde han inte byta den för den satt precis bredvid något som var jättevarmt och inte skulle svalna på flera timmar. Irriterande.
Rådet vi fick var att åka hem och lämna bilen på verkstad där. Så det gjorde vi. På vägen fick vi stanna flera gånger och fylla på ny olja. Noel sov typ hela vägen hem, annars tror jag att han tyckte att det var en rätt tråkig dag..förutom att vi var på verkstäderna.
Slutsats: Inget bad, men pengar gick det åt och elin lånar med glädje ut bilen åt mig.

Annars funkar det så därbra med mitt cyklande. Det är ruskigt mörkt på nätterna nu för tiden..ev skulle det kunna bli bättre om man hade en lampa..men det har man inte för ögonblicket.

Jag är ledig i helgen. På lördag ska jag hjälpa Hannah flytta och på söndag ska jag kanske åka med noel och familj till busfabriken. Vi får se vad som händer.
Nu behöver jag sova.

pusshej


jag och min cykel

I morse klockan 06 ringde min klocka (som tur var) och jag klev upp, klädde på mig och gick ner i källaren och plockade fram den röda faran (?). Det var inte det roligaste jag kunde ha hittat på vid den tidpunkten men vad gör man inte för att åka till hästarna så de får komma ut i friska luften.

Med andra ord har min cykelkarriär börjat på riktigt nu..jag är redan trött på den..haha. Nej det är rätt skönt, men jag glömde pannlampan i stallet så det kommer blir ruskigt mörkt i natt när jag ska cykla hem från jobbet.

Jag har blivit bjuden av Älin till min syster nästa tisdag på julfirande och kladdkakans dag. Jag vet inte riktigt vad det innebär men jag ska tydligen ta med julmust och grädde. Finns det julmust på ica redan? Får väl kolla det minsann..

nu ska jag förbereda mig mentalt för min resa..

pusshej


Dopdagen

Idag har jag varit på Ebbas dop. En fin liten tillställning med många fina paket.
Mamma Älin hade även varit duktig och vikt servetter..en annan hade ju brutit ihop efter att ha vikt typ 5 av dem..men är man supermorsa så är man!



så här fina var de allihop i kyrkan


Gudfar Bengt         Gudfar Sebastian       Pappa Frippe      Mamma Älin
                              (eller Alexander        Ebba Wilhelmina
                              som prästen sa)



I går gick jag för övrigt 22098 steg. Och jag sålde min golf. 4000kr fick jag för den. Men nu har jag ju insett att jag inte har någon bil längre..och då är det inte så roligt. Jag får väl ta fram cykeln medans jag letar efter en ny räser..

Nu kvällens middag: Mackor!! mums..

pusshej

helg

Idag är det fredag. Känns jättekonstigt faktiskt. När man har varit ledig i flera dagar så kommer man liksom i fel takt. Och börjar man jobba på en torsdag så känns det ju som måndag. Knas.

Nu ska jag snart till Älin och leka. Hoppas bara att de inte smittar ner mig med en massa sjukdomar..och hoppas att det inte regnar..för det skulle vara hemskt skönt att gå ut och gå en sväng.

I kväll blir en ganska lugn jobbkväll typ 30 gäster tror jag..och imorn blir det lite mer. Typ 100 gäster och ett sällskap som ska SÄPO övervakas. Ojoj! Vet inte vilka det är men det borde ju vara nån politiker eller från kungahuset..spännande så.

Min telefon är lite kluven. Jag har märkt att om man sätter på/stänger av alarmet så säger den "alarmet aktiverat/avstängt" men när man snoozar säger den "alarm on snooz for 5 minutes" alla andra meddelanden jag får från den är på svenska..men inte snoozet..konstigt. Snooz är för övrig också ett ganska konstigt ord...

Snart börjar julborden..jag ser faktiskt fram emot dem..det ska bli roligt. Antagligen bara första veckan..men ändå!

Nu ska jag aktivera mig..

pusshej

Hemma

Nu är jag hemma igen..och vad möts jag av?

Rival har tappat en sko




resa och barnkalas

Äntligen är jag nu på den här ön.
Dagen började med att jag vaknde i världens typ kallaste stuga. Jag försökte ha kupévärmaren på för att det skulle hållas varmt medans jag sov..men den surrade så galet mycket så jag var till slut tvungen att stänga av den.
När jag fått på mig någon slags kläder så smög jag in i huset och möttes av Egon. Han tyckte inte alls att det var konstigt att jag kom och undrade bara när det var frukost. Till slut lyckades jag övertyga honom om att vi skulle överraska Lucas med paket på sängen..så vi smög oss upp. Lucas blev ännu mindre överraskad, slet upp paketet och efter att jag konstaterat att man tyvärr var tvungen att ladda batterierna först så frågade han efter nästa paket. Det är uppskattat att komma hit och överraska minsann. Efter en stund kom de andra in och det öppnades mer paket och åts frukost. Sedan började kalasförberedelserna. Jag och Egon åkte till affären och handlade medans Karin bakade muffins och äppelkaka. När vi kom tillbaka blåste jag ballonger och barnen härjade runt och ville inte städa.
Kalaset skulle börja klockan ett,  tjug över tolv började jag baka chokladbollar och karin irrade runt och sa att hon skulle duscha. Halv ett kom fösta barnet..och karin skulle bara, innan hon var tvungen att duscha. Det var rätt kaosigt..som vanlig..innan allt drog igång..men det gick ju det också.
Halv fem gick de sista gästerna. Jag är helt slut.
Nu har de två små sett på Bolibompa och börjat slåss med varandra. Karin o Nicke är kvar hos korna och jag har en känsla av att de blir kvar där ett tag till. Jag har diskat och gjort lite fint i köket iaf.
Imorgon funderar jag på att ta en stan-dag med Lucas. Se på mamma mu på bio kanske. Får se vad de andra har planerat för morgondagen.

Nu ska jag busa slut på den lilla energi som finns kvar i monstren så ska de i säng sedan!

Pusshej


Båten

Dagar när man ska gå upp tidigt för att man har något viktigt att passa..det är då alarmet inte funkar..det är då man borde ha lärt sig att ställa den andra klockan också..men icke.
Båten går 12. Jag vaknade för tio minuter sedan..jag tror att jag missar den, även om jag stressar iväg nu. Så snabb är ingen bil i världen.

Vad ska jag nu hitta på hela dagen? Sova kanske..men då missar ag väl nästa båt också..

Fy fan vad arg jag blir!!!!!!!!

på väg

De senaste dagarna har jag haft en mening i huvudet som inte vill försvinna.

Kill me, I'm from Flen.

Vet inte varför eller varifrån den kommer..men den är där.
Jag håller på att packa det sista nu. Har haft en mycket trevlig kväll med sofie. Vi bakade pizza och har hängt i soffan. Det var meningen att vi skulle gå till bowlinghallen och spela lite..men vi fastnade framför något jätteviktigt tv-program..jag minns inte ens vilket det var. Men det var hemskt trevligt med sällskap i alla fall.

Egentligen finns det ingen mening med livet. Där har du svaret. Eller 42. Välj själv.


pusshej

semester

jag bröt ihop och tog ledigt måndag och tisdag..och eftersom att jag ändå skulle vara ledig på onsdag så bokade jag båten.
åker på söndag fm. ska bli så skönt!
imorn ska jag rida med liselotte..hoppas jag..om rivalen pallar. får se hur fötterna ser ut. sen ska jag köpa present till världens underbaraste lucas. han fyller ju faktiskt 6år på måndag minsann!! och sedan ska jag leka med sofie..kanske baka pizza? får se vad som händer..

alldeles nyss var en kille som gick på prins wilhelm samtidigt som mig, med i singing bee. det var ju lite roligt..

här om dagen kom mina glasögon..jag har inte bestämt mig för om jag är nöjd än..men jag ser ju ut genom dem i alla fall..

annars ingenting!

pusshej

trött

just nu känns det rätt segt..
ska snart gå och lägga mig..måste bara äta en macka först. helst galet hungry!!

idag har jag minsann inte gjort så mycket. vaknade när klockan väckte mig och sedan åkte jag direkt och släppte ut hästarna. efter det direkt hem och sov en timme och sedan har jag mest lodat runt. plockat lite här..tittat på datorn..tittat på tv..duschat..diskat lite..vikt tvätt..plockat lite där..och sedan jobbat.

tänk när man var 15..även om man inte riktigt visste det då så hade man det ju oförskämt bra..

nu ska jag dö i några timmar så ska jag upp och släppa ut hästarna sen..


pusshej


Jag behöver flytta

Nyss var jag nere i tvättstugan. När jag stod och vek kläder hörde jag att det kom någon genom källaringången..han pustade, stönade och harklade sig och hade en massa andra konstiga ljud för sig. Plötsligt börjar han skrika och härja och sedan "låser" han in mig i tvättstugan. Och där står jag. Han härjar, välter cyklar och vem vet allt han höll på med. Jag vågade inte gå ut på bra länge..han hade nog gått för jättelänge sedan innan jag vågade öppna dörren. Men jag var glad att han stängde in mig där..annars vet man ju inte vad han kunde ha gjort. Jag gillar inte alkoholister!

skorna

För ett tag sedan köpte jag nya jumpaskor. Det var ju trots allt nystart på terminen och jag har behövt köpa nya ganska länge. Så jag drog med mamma i ALLA sportaffärer inom en rimlig radie..tillslut slog jag till på ett par för 699kr. Sen dess har jag använt dem en gång..när jag var ute och gick. Värdelöst. Jag har inte jumpat en enda gång den här terminen..tiden har försvunnit från min värld. Därför tog jag tag i saken och sålde skorna till mamma idag. 500kr..tack så mycket. Hon jumpar ju i alla fall så hon behöver dem lite mer än jag.

Annars går det segt att sälja saker..typ min bil. KOM OCH KÖP!!

Jag har köpt glass idag. Vienetta-10kr och en mexican pecan tror jag den hette..eller något liknanade..ska hur som helst bli gott. när jag nu tar mig tid att äta det.

kanske ikväll..men först  måste jag fixa tvätten och städa lite minsann..

veckan:
måndag - släppa ut hästar 07. jobb15.30-01
tisdag - släppa ut hästar 07. hovslagaren kommer 7.30. jobb 16-01
onsdag - släppa ut hästar 07. jobb 9.30-16. Rida hos Berit 19.
torsdag - jobb 16-01
fredag - jobb 9.30-16
lördag - ledig
söndag - ledig

någon dag ska jag boka in en tid för lektion med rival också..som jag för övrigt ska leka med varje dag men som inte står i "schemat"

jag köpte för övrigt tre trisslotter idag. de hånade mig med massa extra pengar..som jag inte vann. Pest.

nu tvättstugan

pusshej

(dagens två ord "för övrigt"..missbrukas totalt)

Till salu



Skitbil säljes!

5000 riksdaler och då ingår smutsen på utsidan

den ligger faktiskt på blocket och folk ringer som galningar..har de inget bättre för sig?

vad ska jag göra om någon köper den? Jo jag ska köpa min mazda 3a..men innan jag har råd med det ska jag cykla..typ för alltid då..

jobbhelg. 110 gäster imorn. tur att man inte är så tjock för då skulle man inte få plats att gå mellan borden.

hejdå

utmanad

Blev Utmanad av sofiemedpuff
 
Fem saker i min frys:
köttbullar
tequila
isbitar
pommes chateau
kylklampar

Fem saker i min garderob:
kläder
sittkudde
tvättmedel
värmeljus
sakerna som hängdes på mig på studenten

Fem saker i mitt badrumsskåp:
tandkräm
parfym
smink
glitterspray
linser

jag tror minsann att jag i min tur för utmaningen vidare till älin..kattenmusentiotusen

Jag läste inte så noga första gången, men nu har jag redigerat!

en bra dag

det har varit en bra dag faktiskt. jag har varit glad och känt mig "normal". jag var lite stressad på morgonen men det gick över snabbt, sen fick jag prova lite nya jobbkläder och sätta lite julsnaps.
efter jobbet gick jag till optikern och letade glasögon..för jag var ju inte riktigt nöjd med dem jag kollat på och lånat hem. älin och ebba kom och hjälpte mig med smakråd, men det slutade med att de ska ta hem ett par som jag tror och hoppas blir bra, så får jag prova dem också. när vi var klara där hade klockan nästan blivit 18 så då gick vi på ica. jag köpte en liter mjölk, älin köpte ett paket flingor. sedan skildes vi och gick åt var sitt håll. jag hem till mig och duschade fötterna, bytte om och tog bilen hem till älin. ebba och jag busade för fullt, älin och jag åt flingor och sen busades det lite mer. kvällen avslutades med desperate..jag dog i älins soffa, så trött.
nu är jag hemma. jag möttes av en kall och extremt tom och tyst lägenhet. inte ens killen uppepå är vaken och stör.
jag känner mig riktigt ensam.

Han där uppe

Hur kommer det sig egentligen att killen som bor i lägenheten över min alltid drar på musik och verkar ha fest precis när jag ska gå och lägga mig, varje dag. Lite trött på det nu faktiskt.
Jag ska gå och leta reda på ett nytt ställe att bo på imorgon.

söndag

idag har jag mest varit onyttig. jag har inte orkat laga mat så istället har jag ätit 5 kanelbullar plus lite godis till frukost. det gjorde ju att jag så här fram på kvällskanten blev lite hungrig så jag åt 4 skorpor och såg på casino royale. jag måste lära mig att inte äta skorpor i sängen..det blir så knastrigt att sova..jag bör alltså btya lakan innan jag går och lägger mig. skönt med nya..det är bland det bästa som finns att få krypa ner i rena, nytvättade lakan.
jag har varit ute och gått i regnet idag..så helt onyttig har jag inte varit. passade då även på att gå ut med alla sopor jag samlade ihop igår så nu är mitt hem totalstädat. så härligt så.
imorgon börjar en ny arbetsvecka. jag ska börja med att gå till optikern..får väl se om jag har råd med nya ögon.

jag vill att det ska vara roligt..men hur jag än försöker så tycker jag inte det

kanelbullens dag

istället för en kanin tankade jag bilen..sist var jag snål och tankade bara lite..så nu var jag tvungen att tanka igen..

har spenderat eftermiddagen hos syster och familj. vi har varit ute och cyklat, ätit mat, bakat bullar, räfsat löv, läst bok, spelat uno och lekt kurragömma. hoppas att bullarna blev goda..jag stannade inte så länge så de blev klara. jag har dock köpt bullar på ica så det går nog nästan lika bra..

nu ska jag ta en drink och tokstäda

Så nära..

Idag var det så nära att jag skulle åka och titta på en kanin. Men sen tänker jag efter och då tycker jag bara synd om den stackarn. Bo helt själv i min lägenhet, för jag är ju nästan aldrig hemma. Dessutom räcker det ju inte bara att mata den och kela med den, man måste ju göra rent buren..rätt ofta..man måste klippa klor och listan kan göras riktigt lång. Jag har ingen plats för hö och spån. Fodret går väl bra..det kan man säkert trycka in i nåt skåp nånstans men buren lär ta upp halva lägenheten om jag ska ha samvete att låta kaninen leva där inne. Det är inte rättvist att kaninen ska behöva lida för att jag är ensam.

Hur?


Hur hamnade jag egentligen i restaurangbranchen? Jag gillar ju inte ens folk.

Jobbat idag och sedan har jag lekt med Noel. Vi läste riddarboken och sen åkte vi till stallet. Nu ska jag äta popcorn och se på sex and the city.

Ledig hela helgen minsann..ska bli så skönt. Får se vad ledigheten har tänkt ut åt mig..

pusshej

soppdag

idag har jag varit hos älin och ebba och lekt. vi kokade soppa i hela köket..och åt sedan resterna som blev kvar i mixern. helt okej..men nästa gång ska vi skippa kryddorna..och ta lite mer morötter..och lite mindre vatten.

jag borde sova..ska upp om 4 timmar. Kommer vara sjukt trött..som vanligt. men jag är ju ledig i helgen så jag får vila upp mig då istället.

annars händer inte mycket i mitt liv..jag står bredvid och ser på när det händer saker i alla andras


pusshej




RSS 2.0