Världens bästa M

Idag har varit en väldigt bra dag!

Vaknade bredvid Sofie med strålande solsken utanför fönstret. Kanske inte direkt jättebredvid men i alla fall i samma rum. Jag blev väckt av att någon låste upp dörren och det kom in en stor svart hund in i lägenheten tillsammans med en skitsnygg kille och en liten blond tjej..de sa att det var kanonväder ute så så snart de gått igen studsade vi upp och klädde på oss och gav oss på jakt efter våra bilar som vi lämnat på någon uppfart vid ett hus någonstans i hälleforsnäs.
Där ifrån åkte Sofie hem och jag hoppade studsmatta med två blonda troll. Jättelänge sedan jag hoppade studsmatta..riktigt skoj!
Efter lite lek och bus och flyttande av kaniner mm så packade vi in oss i bilen och åkte till BPs..Inget blev handlat men däremot blev det en härlig lunch inhandlad på Rätt Pris innan hemfärden. Hemma intogs lunchen och medans de två äldre trollen pantade burkar så målade vi andra på världens största ritpappersrulle med kritor..men inser ju snart hur obegåvad man är. När de andra kom tillbaka så hoppade vi in i bilen igen och åkte iväg till Tuna Park för lite shopping..eller ganska mycket shopping. Riktigt najs. Efter shopping: hem och äta igen och sedan drog jag till Rivalen. En riktigt härlig tur i sommarsolen med världens härligaste häst..
Vitigast på hela dagen var ju dock när alla barnen sov och Twilight var färdig tittad på (för övrigt en bra film..men jag är inte riktigt lika imponerad som Älin o Sofie) för då var det nämligen paketöppning!! Som jag väntat på något slags paket och äntligen kom de! Typ världens finaste örhängen och ett presentkort fick jag minsann. Jag är som ett litet barn..jag älskar dem! TACK TACK TACK!

Imorgon är en annan dag..jag vet inte rikgit hur jag jobbar men det brukar visa sig...

pusshej ♥

midsommaraftons natt

Just nu är jag arg, trött och ledsen!!!

Allt gick helt okej på jobbet..långsamt många gånger men helt okej..

På väg hem tog jag mig i kragen och åkte till macken för att tanka..det har lyst en liten irriterande lampa väldigt länge nu så det var dags..
Väl på macken drar jag i tanklocks-spaken, kliver ur bilen och går runt. -Drog jag inte tillräckligt? Jag provar igen..och igen och igen och igen. Till slut provade jag att slå på tanklocket..allt ska jag gå med våld.. när inte det funkade provade jag att bända upp locket med nyckeln..klyftigt som bara den..men inte ens det funkade.. JAG TRÖTTNAR!!! får försöka fixa det imorn..

nu lockar ju sängen rätt duktigt..

pusshej ♥


Underbara dag

Idag är en sån där perfekt dag.

Just nu sitter jag och äter världens godaste biffar som världens bästa Älin har gjort till mig.
För en stund sedan stod jag i solen på balkongen och vinkade till Noel och innan det hade jag det underbart i stallet och för att inte tala om det grymt bra vädret för min ridtur. Det är så livet ska vara. Mysa med hästen och bara ha det bra..synd att det skuggas lite av att jag ska åka till jobbet sen..Men just nu mår jag RIKTIGT bra. det var länge sedan..

Båda kaninerna som vi skulle få har dött..jättetråkigt. Ja, det finns fler..men inte just de..de var så sjukt söta (för det är inte alla andra kaninungar?!)

Jag slog just sönder en tallrik..men vad gör väl det..inget kan förstöra min braiga dag!!

pusshej ♥

Bullar

Jag har ätit alldeles för många bullar..på alldeles för kort tid!
Ska bli skönt att jobba sen och guppa runt med full bullmage..haha

pusshej ♥

Nobba

Världens bästa Älin har hittat på nobba alldeles själv..så här bör det stå i nästa upplaga av SAOL

Nobba - en härlig blandning av fett och socker toppad med ännu mer fett och socker..MMmums!

Igår var en alldeles underbar dag med nästan hela tjocka släkten och alla superbra inklämda i min lilla lägenhet. Jag hade bakat chokladbollar och tårta. Duktiga storasyster hade bakat bullar, syltkakor, kokostoppar och dessutom hade de med blåbärspaj och smultron.

Jag fick massor av fina och extremt bra paket..man borde fylla år oftare!
Tack allihop!

nu ska jag sanera lägenheten från kaksmulor!

pusshej ♥


födelsedagen

Jag har ju glömt berätta att jag fyllt år också..24 hela år. en gammal hagga minsann..

Själva dagen finns det inte så mycket att säga om..jag var ute och red och jobbade på kvällen..

När jag kom hem så möttes jag av en stor hög nobba innanför dörren..mmmums!! Älin är bäst!!

Idag är det jobb som vanligt :S jag är trött på mitt liv..jag kunde ha fått följa med på äventyr i etuna..om det inte var för det där jobbet..

Men jag är nog ledig nästa helg ialla fall..

nu ska jag gå ut en sväng med hunden..

pusshej ♥

Kakor, hästar och cykling

Jag får väl börja med cyklingen.

 Själva cykeldagen började inte så bra..vi skulle åka kl.06, men när karin ringde kl. 06 och sa att de stod utanför så låg jag och sov. Vi kom iväg ca 06.17 och då hade jag i alla fall kläder på mig. Det blev en snabb macka i bilen och lite yoghurt. Eventuellt inte värdens bästa uppladdning inför 150km på cykeln.
Väl på plats fick vi tag i ett parkeringshus och sedan tog vi oss till torget i Motala och hämtade ut min nummerlapp.

Med vi menar jag ju förstås mig själv och mina två materialare (pappa och Karin). Pappa var den stabila chauffören/cykelmeken/fotografen. Karin var den hostande hejarklacken. Meningen var ju att Karin också skulle cykla men hon skyllde på lunginflammation. Svagt..men vad gör man.

När nummerlappen var införskaffad gick vi nedåt hamnen där starten befann sig. Jag började med ett snabbt besök på en riktig toalett (jag antog att det inte skulle finnas så många på vägen) och sedan letade vi reda på startlistor för att se vilken startfålla jag skulle starta i. Jag var i grupp 25 tillsammans med 60 andra..

kl.08.48 drog en kille i brun skinnjacka undan snöret och det pep i högtalarna och så for vi iväg. Ut ur stan blev vi lotsade av en motorcykel..sen minns jag inte så mycket mer förutom smärta, utmattning och uppgivenhet.

Enligt min cykeldator så cyklade jag i 7 timmar ganska exakt (6,57) men jag ramlade i mål nästan åtta timmar senare. De där depå-stoppen tog en del tid..även att stanna efter vägen och försöka få loss kramper och försöka andas. Två gånger klev jag av cykeln och gick ut i skogen och sparkade och slog och tokgrät lite...tills jag fick kramp och inte kunde varken stå eller andas. Man kan kort säga att jag var definitivt inte i form för att ställa upp egentligen, varken fysiskt eller psykiskt. När man sitter på en cykel i åtta timmar hinner man tänka en del..men tyvärr inga vettiga tankar.

Jag cyklade depå för depå. Varje gång skulle jag ge upp vid nästa. Bara jag tog mig till nästa så kunde jag ge upp sen. Men sen kommer den där envisheten. "Har jag klarat mig så här långt så går det nog en bit till..det är nog inte så illa ändå" Men det värsta som jag faktiskt inte kunde stå ut med..om jag bröt så skulle jag ju behöva säga det till ALLA när jag kom hem. För alla visste ju att jag skulle cykla. Och hur skulle jag kunna komma tillbaka till Motala och se pappa i ögonen utan att passera målet? Nej det gick faktiskt inte. Så det var bara att pallra sig upp på cykeln igen..

Och tillslut kom jag i mål nästan sist men va fan. Som Karin sa; det kom säkert in 30 i mål efter dig. (av Startande: 2883
Fullföljande: 2825) Men jag klarade det i alla fall..

Väl hemma tog jag ett bad och dog sedan i sängen.

Dagarna efter har jag spenderat i stallet på jobbet och i systerns kök.

Jag och Rivalen har varit ute och rejsat i skogen. Det har varit blåbärshoppning på ridskolan i Mellösa och Jennifer utförde en mästerlig ritt och fick en fin vit rosett. Det var redovisningen av hästarna. Han är så galet söt min Rival. Han brukar ligga ute i hagen och då brukar jag gå ut och gosa med honom. Han tycker att det är så mysigt..vi kan klappas och mysa hur länge som helst. Han är lite tröttare än alla andra ibland. Det händer till och med (ganska ofta) att han ligger ner och betar..väldigt bekvämt. Kan det vara något fel på honom? Han är ju pigg och glad annars när man rider o så.. 

I tisdags var den stora bakdagen. Jag började dagen med att gå till storasyster och låna deras saab och sedan åkte jag till ICA och köpte en massa bra att ha (bakningsingredienser) och sedan tillbaka till hultvägen. Storasyster började med att baka kanelbullar och själv tog jag tag i att baka drömmar. Hon skulle baka små små bullar och jag skule baka sjukt goda drömmar. Det slutade med att hon bakade sjukt stora bullar och jag bakade riktigt äckliga drömmar. Då blev man ju lite deprimerad så jag bakade något enkelt: Kokostoppar. Vilket visade sig vara, inte fullt så enkelt. Jag gjorde två plåtar med en stor kaka på varje. Men de blev goda i alla fall. Sen gav vi upp och åt lite bullar och drack mjölk och sen gick jag hem. Meningen var att Heidi skulle komma och fika men det fanns ingen bensin i bilen så hon kom aldrig.

Hur många har orkat läsa? knappt jag..jag har kramp i vänstra skinkan just nu..knasigt att sitta med datorn i sängen..

Annars är det Fest i Flen den här helgen..men det skiter jag i..jag jobbar ändå hela helgen. Utom på söndag..men då ska jag ha KALAS! Så dä så

pusshej ♥


ladda ladda ladda

jag är sjukt förberedd...eller?
Imorn gäller det..dock har all mening med cyklingen försvunnit. Jag skulle ju vara med för att visa att jag fortfarande är bättre än karin och det var ju för hennes skull jag ställde upp från början. Nu har hon fått lunginflammation så jag får cykla själv..

igår drack jag bubbel och åt ahlgrens bilar..gott..sen spenderade jag en underbar natt med min svarta håriga vän..

nu ska jag strax åka till jobbet..en låång natt väntar innan jag ska sova en stund sen ska jag upp och åka till motala..
vi får se om jag överlever...

pusshej ♥

RSS 2.0