ang. frukost


Kan de verkligen ta ut varandra så de inte gör någon nytta?

Jag borde komplettera med något men jag vet inte riktigt med vad..ett glas vatten brukar jag svälja ner det med..men annars är det ju svårt. Kalcium försämrar upptagandet av de flesta bra sakerna så då går ju fil, yoghurt, smör, ost och allt sånt bort. Det är äckligt med gröt utan mjölk..så vad ska jag hitta på då?

Jag inbillar mig att det hjälper i alla fall..jag tror att jag blir lite piggare..även om det kanske inte syns än..

pusshej ♥

frukost

Nu för tiden består min frukost av:

En tablett vitamineraler
En tablett Niferex
En tablett rosenrot
Ett glas vitaminbrus
3cl AloeVera juice

Jag BÖR bli pigg och glad och frisk och kry snarast

järnbrist?

Storasyster tror att jag har järnbrist så hon har fått mig att gå till Apoteket och köpa Niferex. Vi får väl se om det bli bättre. Jag hoppas verkligen det.

Igår cyklade jag 34km på 1,15. Kändes faktiskt bra..

Idag jobbar jag 14-01..blir nog bra..

Imorn ska jag åka med storasyster och familjen till Jacob som fyller år i veckan. Jag har minsann köpt paket idag..

Nu måste jag städa och fixa lite här hemma! Är det någon som vill ha något så kom och ta en titt här..jag vill inte ha!!

pusshej ♥

väder

just nu är det perfekt väder för att vara ute och cykla..och det har jag faktiskt gjort också..ända till stallet och tillbaka :S alldeles för lite men just för tillfället kunde jag lika gärna ha cyklat jorden runt. Motivationen är nere på noll om inte ännu lägre..det är nästan så jag börjar gråta varje gång jag tittar på cykeln för att jag borde cykla men varken vill eller orkar eller har lust. jag vill inte göra någonting. jag hatar det. det är inte jag.

jag kommer inte ens upp ur sängen på ,mornarna..även om klockan ringer så vänder jag bara på mig. jag sover inte..varken på nätterna eller på mornarna..jag bara ligger. igår satt jag uppe och läste en del..men det hjälpte inte..jag tittade för övrigt mest på boken..minns inte ens vad jag läste precis när jag läst det.

Världens bästa Karin cyklar tvärs över gotland idag. 81km..hon är bra duktig hon. Hoppas att det går bra.

Själv ska jag ta mig igenom ännu ett arbetspass..

Imorn är jag ledig..då ska jag försöka göra något vettigt. Kanske göra något med hunden så kanske det blir roligare att röra på sig..

blä

pusshej ♥

bakis

Idag känner jag mig jättebakis. Har dock inte druckit alkohol på...ehm..jag minns inte ens när det var sist. Och det var speciellt inte igår. Igår jobbade jag. Vi var ganska många som jobbade. Konstigt med tanke på att vi inte hade så hemskt mycket gäster. Men det är väl för att vi ska vara för några någon annan gång när vi har massor av gäster.

I onsdags var jag ledig. Då passade jag på att åka och göra en fotanalys. Det var intressant och extremt dyrt. Han som utförde analysen var förvånad att jag överhuvudtaget fortfarande kunde gå. Normala människor går på hälen, yttre delen på mitten av foten och främre trampdynorna. Själv går jag bara på hälen och främre trampdynorna. Jag har hålfot rakt över foten = inte bra för foten. Det är därför jag får ont i benhinnorna. Så nu är det beställt inlågg och jag köpte ett par nya skor och hela kalaset gick på typ 4000kr. Tack då. Det kommer bli en rolig månad.

Den 21:a fyller Per år.
25:e ska jag lämna bilen till lackverkstan.
28:e kommer hovslagaren.
1:a juni går flyttlasset mot Orrögatan. 
3:e  fyller Ebba 1 år!! 
Och 7:e cyklar Karin och jag Halvvättern.

Så ser den närmaste framtiden ut.

pusshej ♥

Tack!

Tack till alla underbara för allt superbra peppande! Både gällande mig själv och min cykling. Fortsätt med cykelpeppet så kanske det går ändå..

Jag har en lite underlig svullnad på benet för dem som undrar..så det kanske är något dumt som gömmer sig där inne och inte bara gör ont för att det är kul.
Är det någon som missat det så är jag årets hypokondriker. Det är fan inte mycket som är bra nu. Trött på mig sälv och min kropp.

Ikväll ska jag städa.. Det är kaos hemma. Jag ska även ringa Älin och fråga om jag ska komma över med msm-pulvret. Skulle behöva hjälp med lite utstyrsel till imorn. Det skulle vara så roligt att göra sig fin när man för en gångs skull ska ut bland folk en lördag och roa sig. Men alla "finkläder" jag har är utan ärmar..och då försvann plötsligt allt det fina för syns armarna så kräks man. Jag har världens bästa M för han kräks inte. Jag däremot ligger vaken på nätterna och mår illa, kliar och gråter. Jag är inte riktigt nöjd..

Den här helgen är det annars fullt i schemat..

Lördag
Kanske prova pappas cykel och se om det blir roligare då..får se hur benet mår. Borde vila så jag fixar kvällen och sedan söndagen. På kvällen ska det grillas i goda vänners lag och sedan ska vi se efter vad Magnus Betnér har att bjuda på för roligheter.

Söndag
Uppstigning 05.30  för att åka och plocka upp Jennifer innan ivägåk till Mörtbol ridcenter. Där kommer MeRK hela förmiddagen hålla hopptävling. Det ska bli jätteroligt och väldigt spännande. Förhoppningsvis är det klart till tolv. För då har jag några timmar ledigt innan jobbet. Först skulle jag ha jobbat 14-02 men det blev idag ändrat till 16-03.Tack så mycket. Det ska bli spännande att se hur snygg jag är på måndag.

Hoppas alla får en bra helg. Sofie..vi ses imorn!

pusshej ♥

Frukost

Just nu sitter jag och äter "frukost". Eller Gott & Blandat. Det måste ju vara hemskt nyttigt :S
Hoppas att världens bästa Älin bjuder på något nyttigt fika idag..

Jag är jättedålig på att höra av mig till alla jag känner. Speciellt till mina bästa storasystrar. Jag träffar inte Noel,  Sander och Ebba och framförallt inte Lucas och Egon så ofta som jag borde. Jag tränar inte så mycket som jag skulle behöva för att orka cykla 15 mil den 7 juni. Jag träffar inte M så mycket som jag skulle vilja. Jag rider inte och pysslar inte med Rival så mycket som jag borde. Jag ringer inte mamma bara för att fråga hur det är, alls. Jag har inte packat i ordning så mycket som jag kanske borde ha gjort hemma. Jag tar ju tydligen inte hand om min hud som den skulle vilja. Jag är inte engagerad i mitt jobb som jag borde. Jag är inte tillräckligt engagerad i tävlingskommittén för att göra ett bra jobb där.

Frågan är ju vad jag håller på med om dagarna för jag gör ju ingenting vettigt, och jag har ändå ingen tid till någonting.
Jag skulle vilja bli något i världen. Vara bra på något.

pusshej

Uppdatering!

Minsann på tiden tror jag. När skrev jag sist? I fredags tror jag..

Fredags kvällen spenderades på slottet. Full rulle, men det gick bra. Glada gäster och trevlig personal...

I lördags när jag vaknade, trött som få, var det dagen som jag väntat på i flera dagar. Medans jag piffade till mig lite för dagen så var M iväg en sväng med hunden nånstans. När de kom tillbaka tog vi en tur till E-town och inhandlade en dammsugare..en röööd med värsta feta fäljarna och den suger som bara den..på ett bra sätt. Det köptes även färg till huset som ska målas och göras fint. Sedan brummade vi hemåt med räsern. Jag åkte hem till mig och packade lilla övernattningsväskan och han åkte med papper till revisorn. Det är mycket med det där ska bara..jag hann tvätta bilen och handla lite och allt möjligt..

När allt bara vara klart plockades GPS:en fram och vi styrde vår kosa mot Lat N 59º 20' 44", Lon E 18º 14' 25" eller på svenska: Hasseludden. Man kan säga att det var tur att bilen var packad med snarr och läsk för man var ju bra hungrig..och vissa var väldigt trötta också. GPS är sjukt bra uppfinningar.

Väl där började vi med att slappa en stund på rummet..prova tv:n och ha sönder handdukar och lampknappar. Sedan gick vi iklädda yokoyoko (minns inte vad de kallades men det var vad de fick heta) bomullsrockar, och badtofflor som vi för övrigt gick omkring i överallt hela tiden..och det gjorde alla andra också. Det var lite tråkigt till en början för vi hade inte fått några skärp..men sedan hittade vi M en trevlig städerska som fixade två så sen var det lugnt.

Nästa anhalt var det japanska badet. Varma källor utomhus, sköna duschar, ångbastu och varma källor inomhus. Sjukt skönt! Renar både kroppen och själen. Jag kan starkt rekommendera alla att åka dit och bada. Sen var det ganska kass service och ingen höjdargod mat..men det var väldigt trevligt, mysigt och helt klart en upplevelse.

Middagen åts i restaurang Tapanyaki (jag säger inte att det är så..eventuellt kanske den hette något helt annat). Det var väldigt spännande för vi var 10 pers som fick sitta tillsammans runt ett stekbord och sedan hade vi en kock som stod och lagade maten medans vi såg på. Det var riktigt roligt att se vad han hade för teknik och vad han använde för råvaror och såna grejer. Att resultatet inte blev så himla bra är ju en annan grej..men vi var ju på studiebesök. Jag var den jobbiga tjejen som ställde tusen frågor -vart kommer köttet ifrån? -vad är det där för duk? - Vart kommer fisken ifrån? -Jag vill inte ha vitlök. Sent blev det och efter inlagd gurka, konstig soppa och den vanliga maten utöver det så blev klockan 23 och vi stapplade till rummet och somnade direkt.

Efter frukost och en del promenerande i den japanska trädgården så checkade vi ut och gick mot bilen. Då börjar den där lilla känslan av att det är något som fattas infinna sig. Var är bilnyckeln? Hahaha..ja vad mer behöver jag säga. Av alla otippade ställen så fanns den ju i jackfickan...

Trots den jättebraiga GPS:en lyckades jag köra fel på vägen hem men det löste sig ju det också.

Hemma igen tog vi en tur med hund och häst på picnic vid sjön.

Det blev lite långt det här..om någon orkat läsa allt så kommer det lite bilder som belöning.





Pazzo med nya väskorna..



Promenad



Det kliar!!



Ge mig macka!










pusshej ♥

1:a maj

Idag är det första maj och man skulle kunna tro att sommaren är på väg..det är så härligt fint väder!

Jag ska ut och gå lite tror jag..om jag inte orkar springa förstås. Jag skulle vilja sätta mig och få sol på huden men just nu mår jag bara illa av att se min egen hud så den får vara utan. Undrar hur kul sommar jag kommer få..

Annars har jag deklarerat idag..jag vet inte om jag måste göra något med den så jag skickade sms..det blir nog bra. Jag får sjukt lite tillbaka hur som helst..men jag är glad att jag slipper betala iaf..

Ikväll är det jobb sen är det ledig helg! :)

På lördag ska vi till Hasseludden på lite SPA och god mat..det ska blir riktigt najs! Eentuellt blir det en del grilla i helgen också..vi får välla se!

pusshej ♥

RSS 2.0