håret försvann

jag har klippt mig idag och det blev inte mycket kvar..
eller jo det blev det..men det är bra mycket kortare än det var innan jag gick dit..skönt

Älin  var här igår. Vi drack vin, åt ost&kex och chips och såg på Greys. Sjukt trevligt.

Nu ska jag snart ta på mig cykelkläderna och trampa mig igenom dagen. Jobb ikväll och imorn sen ledig två dagar..

Hoppas alla får en bra valborg!

pusshej ♥

Sparkad!

Jag har blivit sparkad av Caramba. Eventuellt får jag skylla mig själv..men han har ju inte sparkat några andra mornar (klassisk kommentar.."han är ju så snäll"). Han träffade rakt på elektriska knölen. Det gör sjukt ont och fingrarna domnar bort i vågor och armbågen är lite svullen men det går nog över till slut :)

Annars är jag i en period där jag hadlar för väldigt mycket pengar på väldigt kort tid..effektivt men verkligen inte ekonomiskt.

Idag har jag alltså släppt ut hästar och fått ont i armen, ätit pannkaka hos systern, varit på mitt kära bodyshop och fått en makeuprådgivning (som inte alls blev gratis bara för att själva rådgivningen var det), handlat bra-att-ha-saker på bidermans, bytt en kofta på sisters och jag har dessutom tvättat en massa kläder. Lite senare ska jag hämta min cykel i hnäs..igår när jag skulle cykla hem så började det ju regna! och lite mesig som jag var så lånade jag bilen så idag måste jag nog hämta tillbaka cykeln..om det funkar med armen. Jag ska trycka i mig lite tabletter så blir det nog bra.


Igår var jag för övrigt på spinning. Jobbigt..men jag tror iaf (och hoppas verkligen) att jag blir lite duktigare och får lite bättre kondition för var gång..

pusshej ♥

vätternrundan-09.blogspot.com


solen!

Idag har det varit sommar! Jag var ute ca 10 minuter och njöt av det..började jobba kl.13. Det är det tråkigaste jag vet..
Jag smet ut så mycket jag kunde på jobbet och plockade disk..åkte runt med chokladbuffé och såna grejer..vad gör man inte för lite sol :) Det blev ett väldigt intensivt tolvtimmarspass utan rast och ingen mat..men jag fick ju prova lite calvados. Gästerna var hur som helst väldigt nöjda och glada och det var nog en väldigt lyckad kväll för dem..
Själv har jag ont i höger skenben (typ i benhinnorna?) och vänster ljumske. Förut trodde jag att det var höften jag hade ont i men jag har nog kommit på att det är ljumsken..hur som helst så gör det galet ont. Jag börjar även tro att jag är hypokondriker för det är inte mycket som är bra överhuvudtaget just nu..

Dagensk finska ord: Haarukka = Gaffel

pusshej ♥

vätternrundan-09

dagens ord

vi har en finsk praktikant på jobbet just nu..hon är där för att lära sig bra svenska..på köpet ska hon även lära oss andra finska. Eller ska och ska..jag försöker i alla fall lära mig..

dagensk finska ord:

-lämminruoka = varmrätt
-moi = hej

ja det är väl det jag kommer ihåg

ikväll kommer sofie o älin..najs som bara den

pusshej ♥

långtur i skogen

idag har jag varit på långtur i skogen med  Rival. Först hade jag tänkt ta en lite kortare men desto mer intensivare tur..men så hade de grävt av vägen så vi var tvugna att vända. Då tänkte jag ta en annan väg men på väg dit kom jag på en annan idé om en väg att rida så vi red den istället..men jag red fel. Fast det gjorde inget för då kom vi en annan väg som också funkade..men då hade de stängt av den vägen längre fram för att restaurera den. Gå fick man men inte rida eller köra bil. Så då kom vi från andra hållet på vägen som vi red först, den som de grävt av. Då gav jag upp..hoppade av och tvingade Rival att gå runt den förfärliga grävmaskinen som äter hästar, trampa igenom ris, stora stenar, lera, vatten och en massa andra äckliga saker. Det kunde ha gått riktigt illa när jag tänkte efter, efteråt. Men det gick bra som tur var. Jag blev dyngsur om fötterna men vad gör man inte. Så sen kunde vi ta oss hemåt. Den lite kortare turen blev 2 timmar och tio minuter lång. Men det var ju sjukt bra väder så det gjorde faktiskt inget alls..vi fick lite motion båda två också.

Ikväll är det jobb och imorn på dagen. På kvällen ska jag på spinning och sedan leka med Älin kanske. Lördag är det jobb igen.

Grattis på födelsedagen!!!

pusshej ♥

utbildning

Idag har vi blivit utbildade. De har lärt oss om kundbemötande och service. Mycket var sånt som egentligen borde vara självklart men som tydligen glömts bort.
Sist på dagen fick vi även lite mat. En massa smårätter som vi fick plocka av..tapas kallas det visst. En del gott..en del mindre gott. Men det var väl trevligt..

Jag är sjukt trött i kroppen..ont överallt och ska nu sova bort allt en stund. Imorn är jag iaf ledig..då ska jag cykla en del och åka in med bilen igen..vi får väl se vad det säger -ångest-

pusshej ♥


Cykla naken

Älin och jag har druckit vin och sett på Greys ikväll..och pratat en hel del. Vi såg även Fråga Olle och såg en kille cykla naken i stan..eller var det nu var. Vi kom fram till (och det var väl typ det enda vettiga vi kom fram till på hela kvällen) att vi eventuellt skulle kunna tänka oss att cykla nakna om vi var blinda, på månen och det inte fanns några berg eller något annat som man kunde cykla in i där och ingen som såg oss..

Helt underbar kväll med underbar Älin..

Annars har jag ingen mening..

pusshej ♥

en kväll på slottet

Just nu sitter jag hemma i soffan efter ett dubbelavsnitt Desperate..najs..
Det blev inte så långt pass på jobbet dock. Vi hade inga gäster ikväll. Eller jo vi hade två hedersgäster. Älin och Ebba kom förbi, provade krypbärigheten på golvet, spred ut alla prylar de hade med sig och fikade med mig. Väldigt trevligt.


Nu håller jag på att slå ihop totalt!

Imorn är planen att jag ska cykla till stallet och släppa ut hästarna, rida lite och sedan cykla till jobbet. Det blir nog en ganska lugn jobbdag imorn också..sen ska jag till Älin på kvällen och dricka vin och se Greys.

Natt!
 
pusshej

Flytt!

Har jag sagt att jag ska flytta förresten?
Första juni ska jag flytta ända bort till andra sidan "stan" till Orrö.
Jag har stor lust att börja packa och fixa nu..men det kanske är lite tidigt eventuellt? Jag vill även börja köpa en massa nya saker och fixa och dona..menneh..

Om det för övrigt är någon som vet ett bra ställe där de säljer en massa fina sängar som är 120cm breda så ring mig..de jag har hittat hittills är inte de roligaste..eller till och med ganska fula..

Idag har jag tryckt mig full med alvedon och nässpray så nu ska jag ut i solen och njuta..


pusshej ♥


Sjuk

Inget pump, inget jobb och ingen påsk.

Det är sängen och jag idag :(

Långfredag

Karin och kidsen har precis varit här. Vi har sett Madagaskar 2..vilken jag införskaffade mig på ICA. Helt okej film..bjöd på en del skratt och fniss. Vi har även lekt med musikroboten som jag aldrig vet varken hur man får igång eller stänger av..men jag kan lova att det enkla är ju att få på den..och när den väl är på är det omöjligt att stänga av den..och man blir HELT GALEN på ljuden den hittar på. Men men..det var ju kul så här i efterhand..eller?!

Hon lånade även lite kläder..det är ju nämligen dop hos kusin imorn och de har bestämt att det är dresscode:kavaj och karins plan var att gå i jeans, men sen kom hon på att Prin Carl-Philip kanske är bjuden och det kanske är därför de har dresscode från början och då kan man ju inte gå i jeans. Hon lånade hur som helst en klänning. Själv ska jag jobba imorn..inte för att det gör något..jag var ju ändå inte bjuden. Hoppas bara jag kan jobba..snoret rinner och rinner och kroppen känns inte riktigt så pigg som den borde..

Eventuellt kanske det skulle bli bättre om man vilade lite..men det är inte min grej. Karin och jag har varit i stallet idag och tvättat rivalen så när vi åkte därifrån var han nästan alldeles ren och fin..antagligen är han det inte när jag kommer dit imorn..
Vi tog pappas räser och hans nya mountain bike till stallet. Han har ju nämligen köpt en mountain bike så Karin kan få räsern. Bortskämda mellanbarn! Och de ska vara de som hamnar emellan och aldrig får samma uppmärksamhet..haha

Nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen..

pusshej ♥


vad hände?

Jag var laddad inför bio och sedan lite partaj..nu ligger jag i soffan under ett täcke och försöker andas på något sätt. Näsan har klappat ihop och jag är riktigt hängig :S
Hoppas det blir bättre snart för monstren från gotland kommer minsann imorn..

jag dör en stund

Ha en bra påsk allihop!

pusshej ♥

Godis!

Nu ska jag kasta allt godis jag har kvar från förra påsken! Jag letade nämligen fram påskäggen jag har hemma och insåg att det var godis kvar i dem..inget gott dock..och inget jag skulle ätit nu även om det varit gott när det köptes..

Ikväll blir det bio (Fast and Furious) och sen vet man aldrig vad som händer. Känner mig dock rätt kass..eventuellt har jag feber..men det är så mycket med det där..

På jobbet idag har vi haft avtackning för Lars som jobbar sin sista dag på lördag. Han fick en fritös och blommor och han bad om lite goda och nyttiga recept av kockarna också..

Nu har jag lite brått..vad ska jag ha på mig ikväll?

pusshej ♥


Påskkärring!

MALIN! Åh vad roligt att gå påskkärring! Det har jag minsann inte gjort på MÅNGA år!! Men jag skulle bara skrämma alla så stackars Lisa inte heller fick något godis..och det vill jag ju inte..

Idag har jag jobbat..inte en gäst har jag haft. Eller jo..4 pers fick lite kaffe. Annars har jag städat, möblerat och mest bara lullat runt. Efter jobbet cyklade jag till hälleforsnäs och sedan tränade jag pump. Det var det inte många andra som gjorde..vi var typ 7 st..men det var lika jobbigt för det..
Efter pumpen kom Hannah över och hon hjälpte mig göra klart funktionärslistan så nu behöver jag bara ta mig ut till Lindsberg och sätta upp den i stallet också..

nu är jag sjukt trött och ska minsann gå och lägga mig snarast!!

pusshej


typ världens jobbigaste utmaning

Jag blev visst utmanad av Puffen

Fem frågor om förhållanden
Är du singel? - nej
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - ja
Kärlek eller sex? - Kärlek
Har du varit kär i någon? - Ja men visst
Finns det någon för dig just nu? - Ja

Tio frågor om dig själv
Ditt namn? - Sara
När fyller du år? - 11 juni
Några utsmyckningar på din kropp, isf var? - Hål i öronen, tattuering på vänstra ryggen :) och högra höften
Vad har du på dig just nu? - svart långärmad tunn tröja, bh, strumpor, caprimjukisar, trosor..utan speciell ordning...
Vilken årstid är bäst? - Vår
Vad tycker du mest om hos dig själv? - eh..min hemliga haka :)
Vad är du bra på? - Att fullfölja det jag bestämt mig för..
Vem älskar du mest på denna jorden? - Familj och mina  vänner
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? - Tillsammans med någon

10 frågor om dina vänner
Vem är din allra bästa vän? - Älin och Sofie 
Vem vet allt om dig? Ingen vet allt..
Vem är roligast av dina vänner? - Sofia
Vem är snyggast av dina vänner? - Älin
Vem är mest partyprisse? - Hannah
Vem är den du helst har filmkväll med? - Älin
Vem av dina vänner är mest "evil" ? - jag bhar bara snälla, rara och underbara vänner!
Du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med dig? - Varför skulle jag ta med mig någon?..jag ska ju till någon

10 Frågor om din familj
Vem står dig närmast? - Elin
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - ja
Vem är farligast i din familj? - Karin
Vem ser roligast ut i din familj? - Ingen
Vem är coolast? - Noel
Har ni något husdjur? - Mamma har en katt. Räknas hunden? Annars måste ju hästen räknas :D
Vem har du mest gemensamt med? - Elin o Karin
Vem står för underhållningen? - Karin undehåller gärna annars kan man ju inte låta bli att skratta åt kidsen
Vem sover du oftast med? - M..
Roligaste kvällen med familjemedlem? - Det finns många att välja på..

10 frågor om idag
Vad har du gjort? - Jobbat, cyklat, pumpat och gjort klart funktionärslistor
Har du varit glad idag? - Ja
Har du varit ledsen idag? - Nej 
Har du gjort något bra idag? - Tränat en del..
Vad ska du göra nu? - Gå och lägga mig om en stund..
Har du gjort något dåligt idag? - Nej..bara bra saker!
Vad har du ätit idag? - Mackor, mjölk, ostpaj, mackor
Har du duschat idag? - japp..två gånger faktiskt..
Är du trött nu? - toktrött
Vad händer imorgon? - Cykla, rida, jobba är det som är planerat

Telefon/Mobil

Vem ringde du senast? - Ingmarie Gren på Flens bostad
Vem ringde dig senast? - M
Vem sms:a till dig senast? - M
Vem sms:a du till senast? - M

Övrigt
Är du hungrig just nu? - nä
Vad är klockan nu? - 21.58
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - Min mail och bloggen

Kärlek
Har du kysst någon idag? - Ja
Har du kysst någon de senaste 30 dagarna? Ja
Har du ett förhållande? - Ja
Är du romantisk? - Jag brukar försöka i alla fall..
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - Nej
Är du svårflörtad? - Det beror på vem som flörtar..
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - Ja.
Har du nångång slagit någon? - Ja..men inte så hårt
Har du lekt med någons känslor? - Inte med mening i alla fall
Hur länge höll ditt längsta förhållande? - ingen aning..drygt ett år?
Hur länge var ditt kortaste? - 2 veckor
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - förhållande
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - Nej
Är du en bra pojk/flickvän? - Jag tror det..
Vem sov du senast bredvid (av det motsatta könet)? - M
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - Det har jag nog aldrig varit med om..
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med? - Ja
När fick du din första kyss? - På "gårn" under ett bord..någon gång när jag gick på lågstadiet..
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - Under 20 har jag för mig...
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - Nä
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - Icke
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? - Dumpad
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - En stark personlighet, omtänksam, ärlig

Herregud..det tog typ aplång tid det där jue..och jag kan nog inte utmana någon annan heller..den som vill- var så god!

pusshej ♥

En helg i träningens tecken

Jag har varit ledig hela långa helgen!

I fredags när jag slutade kl.16 så tog jag min lilla röda hem till mamma och sedan fick hon köra mig hem. Klockan 17 befann jag mig på Hammarvallen och tog mig igenom ett 45 minuter långt spinningpass. Natten spenderades med att rulla runt, titta i taket, prata i sömnen och ha en massa annat för mig förutom att sova gott. Men upp pigg och rask (?) dagen efter och efter nio kom fie och hämtade mig och vi for tillbaka till Hammarvallen för ett Pump-pass. Jobbigt värre för man kan ju inte mesa runt med de lätta vikterna längre så vi gick på de tyngre minsann. Sjukt jobbigt!

Resten av dagen spenderades med kalas hos storasyster som fyllde 29 år. Hon hade visst fått en soffa av sin man...som kostade 15000kr. Den tar upp hela vardagsrummet och man kan inte titta på tv när man sitter i den för den sitter i fel hörn. Men den är ruskigt skön! Av mig fick hon ett sopborstset, en handkräm och lådor som hon önskade sig. Annars fick hon ett fint halsband, nån slags trädklippningssax..eh..ja det är vad jag kommer ihåg.
På kalaset bjöds det på fruktsallad (utan melon) med glass, tårta, moccarutor och chokladbollar. mumsigt.
Efter kalaset åkte vi till Slagsta glass och åt kulglass. Varför vi nu gjorde det? På slagsta äter man ju mjukglass!?
Men det var gott ändå!

Idag har vi varit ute och gått..och gått och gått och gått. Vad som skulle bli en snabb morgonpromenad slutade med att vi inte var hemma förrän nästan 3 timmar senare. Skönt att komma ut..men med träningsvärk och inte världens bästa promenadskor så blir det lite jobbigt..vi hamnade nästan i etuna enligt gps:en. Dt hade ju pratats om att åka till etuna för att kolla ny telefon men jag hade ju ingen större lust att GÅ dit! Och som vanligt var det inte alls mitt fel att vi hamnade så fel! Jag har ju sjukt bra lokalsinne..det vet alla.
Efter promenaden tog vi BILEN till etuna. Det handlades badskum och träningskläder och handdukar. Men ingen lur..det finns inga roliga alls just nu. Dessutom kunde Telenor inte göra något alls med min skittelefon för deras datorer funkade inte alls så hon tyckte att jag skulle komma tillbaka i veckan..vi får väl se..

Ikväll har jag varit på Spinning igen. Förbränningpass med spinningledaren från helvetet. Det var lite det intrycket jag fick av pappa när han frågade om jag gått på det passet tidigare och jag sa att jag inte gjort det. han hade rätt..det var ett tokjobbigt pass! 75minuter cyklande mest uppför. Jag har ALDRIG i mitt liv svettats så mycket som jag gjorde ikväll. Jätteskönt. Nu kan jag inte gå..men det behöver jag väl inte. Jag är parkerad i soffan med Harry Potter framför mig och en stor skål popcorn. Lycka!

Det är dags att förbereda sig mentalt för nästa vecka. Påskvecka till och med. Tror du att jag får något godis? Antagligen inte..jag har blivit för gammal.

pusshej ♥

1:a April

Det var igår det..jag blev inte lurad en enda gång..vad jag vet. Men jag röstar definitivt på en mjölkkran i kylskåpet..det vore sjukt praktiskt! Ska ringa till flens bostad och be dem installera en i min kyl..

Idag har jag cyklat till jobbet..det gick bra. Jag fick stanna och pumpa däcken hos bilprovningen..men annars hade jag inga "hinder" på vägen.

Jobbet idag har väl gått så där..har varit ganska lugnt. Allergitabletter är det värsta jag vet. Trött trött trött. Jag har inga bra tidigare erfarenheter av dem och de här nya är inget undantag. Men de här kräks jag inte av i alla fall..det är ju en förbättring men det kliar lika mycket för det..

Imorn är det fullspäckat schema och jag känner mig lite stressad över hur jag ska hinna med allt..men det blir nog bra! Det är ju ledig helg sen!!!

pusshej ♥


förresten

om det är någon som försöker luras idag..så gör inte det..jag har inte lust..

nu sitter jag och väntar på att vårdcentralen ska ringa upp..älin sitter nog och väntar på mig..vänta är antagligen det tråkigaste jag vet..

pusshej

önskelista

jag önskar:

-en hel natts sömn
-ekonomiskt oberoende
-frisk hud som inte kliar
-en mobil som man kan prata längre än tre minuter i
-en helt ny garderob

tydligen bara helt orealistiska önskningar

pusshej  ♥

RSS 2.0