Busfabriken

Lucas fyller år. För att fira detta tog jag, Elin och Noel med honom till Busfabriken i Norrköping för en dag full med..BUS!

Bilderna talar för sig själva..

























Det var minsann en väldigt bra dag.

Grattis Lucas på din 7-årsdag imorgon!

pusshej ♥

KM och IKEA

Igår var Karin och jag till IKEA i Linköping..det blev en del shoppat.
Karin köpte golv till deras nya kök, saker till lucas nya rum och en massa bra att ha. Själv köpte jag bara det absolut nödvändigaste.......eller? Väldigt många bra att ha burkar och lådor, lite gardiner, lådor, burkar, bra att ha saker, galgar..lådor och burkar..en spegel..ja ni fattar..
Jennifer: Vad är det med alla burkar egentligen?

De burkar jag tänkte ha till mjöl och socker var för höga för lådorna så jag får väl hitta på något annat..

Idag har vi arrangerat KM för hela slanten. Jag har varit domarsskrivare för ett ekipage i dressyren och sedan var jag banpersonal på hoppningen. Mitt ansvar var att flagga start och målgång och att mäta in hinder. Det gick bra tycker jag. En flicka hade en häst som inte alls hade lust att tävla så hon hade ramlat av flera gånger redan på framhoppningen. Och hästen kastade av henne direkt när hon kom in i ridhuset. Men oj vad duktig hon var för hon satt upp och red ändå, med gråten i halsen och tårar i ögonen. Och hon red även en klass till sedan! och då ramlade hon iaf inte av.
Även om det var väldigt synd att det var så få starter så tycker jag att det var en alldeles lagom lång dag. Jag är lite skruttig fortfarande och har lite feber..men jag har faktiskt inte hostat så mycket under dagen.

Nu får vi väl se vad jag och M kan hitta på för underhållande ikväll. Han ska träna 18 men efter det så..

nu måste nog hunden kissa..han springer runt runt runt..han drar sig även fram längs med elementet..vad betyder det? han har nog löss..

UT med hunden..!!!

pusshej ♥

Nystart

Nu ska jag försöka ta tag i det här igen..

Igår var det begravning. På något sätt känns det som att nu är det ett avslutat kapitel..nu har kroppen fått vila. Jag är inte speciellt troende men det finns en tröst i att hans själ och tanke hamnat på ett bättre ställe.



Tack alla för att ni kom, för alla fina blommor och för alla fina ord och för att ni finns. Ni gjorde alla hans sista färd till ett värdigt avslut. Jag är stolt över att få ha varit hans dotter och tacksam för att ha fått den tiden vi fick.

(om någon undrar så gråter jag floder just nu)

Karin vill åka till IKEA idag..vi får väl se vad dagen har att ge..

pusshej ♥

RSS 2.0