Träningsläger

Jag befinner mig för ögonblicket på gotland och tänkte även göra det den närmaste veckan. Trött och sliten efter gårdagens resa hit.

Resan började kl. 16.29 på flens tågstation då jag klev på tåget mot stockholm. Det var varmt och fullt med männskor så jag fick stå till gnesta. Det gjorde inte så mycket för jag stod på ett väldigt bra ställe där det blev rätt bra korsdrag så jag led inte speciellt mycket egentligen.Väl framme i den stora hufvudstaden mötte jag upp storasyster utanför Åhlenscity och hon visade mig jättefina hattar som hon hittat..bara 1995.- och då var det 30% på reapriset. Jättebilligt.
Sen sprang vi runt lite innan vi mötte upp Martina, Fia och Bitta. De var så långsamma så karin hade dumpat dem och kört sitt eget shoppingrace..hon hade ju även fått mycket mer gjort än dem.
De var alla ganska trötta efter en hel dags spring på stan så det var lika bra att försöka äta någonstans och vi hittade en trevlig kinarestaurang med god mat och lite alkohol, förutom för Martina som fick det ärofyllda uppdraget att köra från båten senare. Efter maten begav vi oss mot bussen..för den vill man ju inte missa. Vi var där ca. 20.10. Bussen gick 21.45. Man kan säga att vi inte behövde stressa i alla fall.
Medans vi väntade gick Karin och jag på toaletten och hämtade min väska från förvaringen och vi passade även på att slinka in lite snabbt på pressbyrån för att köpa oss en varsin tidning och något snarr. Det tog typ 30 min bara på pressbyrån..det finns ju sjukt många tidningar att välja på. Men till slut hade vi valt och gick tillbaka till de andra.
Bussturen gick snabbt..eller det kändes som det..jag sov stora delar av den. När vi kom fram till terminalen så fick vi gå på först av alla på båten. i alla fall först av alla som gick på båten..de med bil hade självklart fått åka på först. Men det gjorde inget för det var typ bara 600 passagerare så vi fick plats ändå. Allihop i soffa..så vi sov lite huller om buller till och från allihop.
02.45 var vi framme i Visby. Toktrött..för man sover ju inte direkt djupt de korta stunderna på båten. Men martina körde och jag slumrade säkert till då och då i bilen också. När vi släpp av Fia och åkt en bit så fråga MArtina om det var en häst som gick utanför hagen vid vägen. Ingen annan hade sett något så vi var tvugna att vända och kontrollera. Mycket riktigt så gick det ju en häst på fel sida om staketet. Jag och Bitta tog hand om hästen..eller såg mest till så att den inte sprang ut på vägen, och Karin och Martina sprang in till gården och knackade på. Det blev ingen vild jakt på en galen häst utan han följde snällt med in och vi kunde åka vidare.
Det tråkiga när vi kom hem var att jag var tvungen att bädda i min lilla stuga, sängen har dock aldrig varit så skön som då.

Idag är det ganska mulet och inte tokvarmt. Jag som tänkte ligga på stranden och pressa, det får bli Kubbträning istället. Det kanske behövs..jag har inte tagit i ett kubbspel på hela sommaren. Ska bli riktigt skoj på fredag..och på söndag också! Jag ska försöka få ihop ett gäng som vill spela äventyrsgolf på kneippbyn någon dag också..det är väl planerna för veckan..kubb kubb kubb, sola och spela golf..och partaja en del :)
Jag vill ha semester för alltid! Gör min ekonomiskt oberoende tack!

Puss hej

SEMESTER!

Nu har jag semester..så nu vet ni det.

SOVA! trött..natt natt..zz zz

bränd

jag har verkligen legat i solen idag..och badat och kastat boll..och legat i solen och legat i solen..och bränt mig..på framsidan. jag får väl sola andra sidan en annan dag.

2 dagar kvar till semestern =)

folk!!

Av alla människor som jag ogillar så ogillar jag just nu mest tyskar. Speciellt tyskar som åker på guidade turer genom Sverige och måste stanna en natt på slottet. Otrevligare människor har jag inte träffat på länge!

Idag har jag slagit i huvudet på jobbet. Rakt in i ett hyllhörn slängde jag mig med tinningen först..det blev minsann en liten bula. Det ser mest ut som en finne men jag vet att det inte är det!

Jag önskar att någon kunde komma och städa mitt hem. Det ser ut som en krigszon. Annars kanske jag bara kan flytta och lämna allt som det är så behöver jag inte bry mig?

Nehej..trött. ska tvätta imorn bitti. och vara ledig hela dagen. Hoppas att det är lika bra väder imorn för då ska jag ligga på bitchen och bli så brun så brun! =) Jag kanske kan städa lite medans jag tvättar så kan jag ägna mig helhjärtat åt att slappa i solen resten av dagen! perfekt..

snart har jag semester!!!

pusshej

tornerspel

Idag vaknade jag hemma hos sofie. Varmt var det och en vild katt satt på magen. Han ville ha uppmärksamhet och tyckte att jag sovit alldeles för många timmar. Själv hade jag gärna sovit några till men vad gör man inte. En timme senare ringde min väckarklocka så då hade jag bestämt mig för att gå upp. Behövde komma hem för att hinna duscha och göra mig presentabel för dagens utflykt. Åt lite överblivna taco-chips från dagen innan och drack lite vatten innan satte mig i bilen och åkte hem.

Halv två kom Noel och ringde på min dörr och så begav vi oss mot Mariefred. Sander skrek när jag kom ut i bilen men det gick snabbt över när han fick bilnappen. Noel visste ingenting om utflykten så det var lite extra spännande. När vi väl kom till Gripsholm..eller gärdet bredvid..blev han helt till sig. Jag vill skjuta pilbåge! -Jag vill ha en sån,.och en sån och en sån! Och det blev bara bättre. Det kom riktiga riddare! Helt klart en lyckad utflykt.

Just nu är jag lite förtvivlad för jag har ju bra mycket lust att sitta i soffan och mysa och se på film. Men det går inte så bra för jag glömde mina glasögon hos fie och liserna vill inte alls leka med mig idag..jag har ingen lust alls att sitta i soffan och lyssna på film..! Irriterande..

såatte...trött

pusshej

fredag!

jag sitter och försöker fixa in lite filmer som jag har filmat til dvd-skivor..det går så där måste jag säga. får inte ens kontakt mellan kameran och datorn just nu :S känner mig riktigt blond och vill mest kasta datorn i golvet och skrika. synd att det är pappas dator bara. Jag fattar verkligen inte vad som är fel...kameran står bara och säger "preparing" jag undrar vad det är han förbereder sig på. WTF!!!

Gårdagen var annars en väldigt bra dag. Den började dock inte så bra. Sover i Mellösa nu när mapa är i Grekland så det betyder ovan med sängen, alldeles för ljusa rum, varmt och det låter konstigt. Med andra ord har jag inte sovit så värst. Natten till igår var nog dock värst. Sov knappt en blund och jag flyttade från säng till säng för att försöka hitta någon där det gick att sova någorlunda, men icke. 05.30 gav jag upp och klev ur sängen och försökte komma på något annat att göra. Plötsligt kom jag på att jag hade glömt skriva en lapp till frukosten på jobbet att det skulle komma en massa gäster kl.7 istället för åtta så jag försökte ringa till Kersti. Då upptäcker jag att inga telefone fungerar i huset. Jättekonstigt. Alla kontakter var i men allt bara surrade..inga toner. Jag inser även att jag inte har något batteri i mobilen och får total panik! Hur ska jag kunna ringa och tala om den här livsavgörande uppgiften för Kersti! (tröttheten har ingenting med att göra att jag bryter ihop strax innan sex en torsdagsmorgon) Jag har ingen mobilladdare med mig..eller har jag det? Springer, bostavligen, till väskan och hittar bil-laddaren! Tack gode gud! Och så sätter jag mig i bilen och ringer. När samtalet är slut infinner sig ett lugn och jag inser att det är otroligt mörkt, svalt och skönt i bilen i garaget. Och vad gör man inte. Jag lutade sätet bakåt och slöt ögnen och sov minsann där en stund. Jätteskönt.

NU KOM JAG PÅ DET! jag var så blond som jag todde.

Tillbaka till föregående berättelse. Strax innan åtta kom emma och ringde på dörren med frukostbröd i högsta hugg. Efter en näringsrikt och mycket trevligt morgonmål så begav vi oss till hästarna. Synd att det är så galet mycket djur i luften nu annars hade det varit en extremt bra tur..nu blev den bara bra. Jag blev biten av en broms..ajaj..hela underarmen är två ggr större. Så kan det gå.
   Efter stallet var det bara hem, duscha, göra paket och fara med bilen mot den stora staden Flen. Det var ju nämligen Noels stora dag. Det är inte varje dag man fyller 5 år! Faktiskt bara en gång man gör det. Av mig fick han ett par fotbollsskor och ett par fotbollsstrumpor..mycket lyckat. De var ett par storlekar för stora men det stoppade inte honom. Skorna flög högre och längre än bollen gjorde när han sparkade på den. Men han var glad iaf. Han fick även en fotbollsdress, riddare och medföljande drake, ett svärd och en lego-brandbil. Han fick säkert något mer men det är vad jag minns just nu.
   Det bjöds på tårta, bullar, chokladbollar och saft. Kaffe till de vuxna också. Förutom jag så var Farmor Ulla, Pernilla och Kusinerna, Farfar Gunnar och (vår) Mormor och Morfar där. Barnkalaset går av stapeln imorn. Jag fick minsann också paket..av mormor o morfar. De var botresta på min födelesdag. Jag fick två muggar med rosor på. Tack så mycket. 
   Kalasandet hade tyvärr ett slut..jag var tungen att åka och jobba. Vi hade sex definitivbokade gäster och sex preliminärbokade. Sarah tog hand om matsalen och jag fixade med annat..en stund. Det fanns typ inget annat att fixa med. Och det var så lugnt i matsalen så jag gick hem kl.21. Jätteskönt. Sen att jag satt uppe till jättesent är ju en annan sak.
Idag ska jag åka till iCA och hämta ett paket jag har beställt. Och imorn är jag minsann ledig så då ska jag shoppa med Älin på dagen och partaja med Sofie på kvällen =) Kanske blir det Mariefred på söndag. Vi får se.

Pusshej

Visioner från en 5-åring

Dagens sms från Karin:

Lucas sommarjobbar med att samla pantburkar. Han kommer att bli asrik! Då ska han hämta dig och åka till sthlm och där ska ni gå på ett badhus, bo på hotell och handla lite, för det gillar du.

Det är skönt att veta att någon känner mig riktigt bra! Jag älskar alla mina barn mer än allt annat! :-*

biokväll

har varit i etuna och sett mamma mia på bio med sofie ikväll..
massa popcorn..lite läsk (duktig jag) och en massa skratt..
inte alla dagar man får se pierce brosnan sjunga..i högklackat och trikåer..hejdå james bond kan man säga..
vi skulle ha sett narnia..men vi var inte tillräckligt snabba..den gick 19 och 19.02 fick vi tag i varandra..så kan det gå..det blev ju bra ändå tillslut

imorn är det tisdag..jag borde verkligen gå och lägga mig för det kommer att straffa sig när jag ska gå upp.

jag har ingen lust

jag längtar till den 25:e..då kommer det lön och jag ska klippa håret..och färga det lite käckt..

för jag har matat katterna!! både mammas och grannkatten..stackars grå katt som inte får något mat *härmar mamma*

annars älskar jag att köra bil..finns inget bättre än att susa iväg i 200 blås..så skön känsla..önskar att jag kunde göra det hela dagarna..gratis helst,,

nu sova

pusshej

söndag igen!

jag tog sovmorgon idag. sov minsann till kvart i tolv. då ringde hilla från jobbet och väckte mig. åtta timmar sömn blev det! just nu håller jag på att tvätta. har tagit hem alla mina ridstrumpor och  byxor och har en genomtvättning. speciellt skönt att tvätta de tjocka vinterstrumporna som jag inte tvättade efter senaste gången jag använde dem..mysigt.
har även spenderat några timmar på tuna park idag..igen. köpte present till noel som fyller år på torsdag. försökte få tag på systern och fråga vad han önskade sig men hon ville tydligen inte prata med mig så han får det han får!..

mamman och pappan åkte till samos i morse. skönt för dem. jag är inte alls avis. nejdå..jag har semester om två veckor så då ska jag också försöka hitta på lite.

för övrigt var jag även inne på telenor butiken i tuna för att se om det fanns någon ny käck lur till mig..det slutade med att jag gick därifrån irriterad på personalen..igen. om jag står och trycker på skärmen och försöker prova mig fram lite så som jag vill ha det, då vill jag inte bli avbruten av en irriterande tjej som börjar trycka på helt andra saker så jag inte får se priset på det jag vill se utan ett mycket bättre alternativ som hon tycker. jag gillar inte människor.

när jag tänker efter så är det ju kanske inte så konstigt att jag är singel

tur att det finns bra personal som kan sälja andra saker iaf..eller så är det jag som är bra på att köpa saker så länge jag får tro att jag har valt det själv..

sen ska jag åka till hästarna och efter det ska jag bänka mig i soffan med en film och popcorn..får se hur det blir med det. jag börjar med att åka till hästarna så får vi se hur lång tid det tar..

imorgon är en ny arbetsvecka..mina två dagar ledigt onsdag torsdag hade jag visst hittat på. schemat hade ändrats någon gång så istället för ledigt fick jag jobba kväll. så kan det gå.

jag måste köpa popcorn

pusshej


afterwork?

nej minsann inte så här dags..
jag sitter i soffan och känner nu att jag luktar fot. BLÄ!
duschen sen sängen..
jag har onda aningar inför morgondagen


trött

det är inte längre en känsla av trötthet..det är ett konstant tillstånd. jag har varit ledig i tre dagar och det har varit så skönt! jag har bara lullat och inte gjort ett smack vettigt..
igår var nog dock den bästa dagen. det tokregnade hela dagen så då var jag i norrköping och shoppade med päronen på dagen och på kvällen var jag hos älin o ebba och lekte. jag köpte med mig pizza-deg-pulver och massa pizzapålägg och så skulle vi baka egen pizza. men älin gjorde fel..så hon fick åka och köpa nytt deg-pulver. Jag har med andra ord varit barnvakt åt ebba för första gången! i säkert 10 minuter! hoppas att det blir fler gånger men det vet man ju aldrig =) hon skrek hur som helst inte en enda gång! duktig barnvakt det där..
idag har jag jobbat..det gick bra. en ganska lugn café-dag. och på kvällen har jag varit ute och ridit..mamma bjöd på pannkaka när jag kom tillbaka. gott.
nu..sängen.
någon som vill köpa min bil för övrigt? bara för att den besiktigades i januari så slipper man tydligen inte besiktiga den under den tiden då ordinarie besiktnings tid är..jättedumt.


.....

egentligen vet  jag inte vad jag ska skriva idag..alls..
det har inte hänt något tror jag..
jag är ledig i hela tre dagar nu dock..ska börja med att fika hos syster sen tänkte jag ligga i solen o så tänkte jag åka till tuna. vi får väl se vad jag känner för..jag har ju två hästar att rida också..

annars kliar det så jag blir galen i vänster öga..inte så roligt..
ja jag blir alltså inte galen i vänster öga utan det är där det kliar..syftningsfel..men så kan det gå..

menneh...hejdå

sommar sommar sommar..

och jättetråkigt att jobba.
idag har det knappt varit några gäster och vi har mest bara stått och drömt oss ut i det fina vädret. vi har slagits om vem som ska få gå ut på baksidan och plocka disk, bara för att kunna suga i sig så mycket sol som möjligt. men nu är jag lite trött..det blev inte så mycket sova i natt..

igår var jag ute och red..i typ tre timmar. vi red vilse i skogen. känns bra..eller inte. det var tur att rival var med för annars hade jag fått panik. den stora fina fina hästen

snart är det helg! det var tre veckor sedan så det ska bli skönt. bara imorgon kvar...undrar bara vad jag ska roa mig med..
jag undrar även vad jag ska köpa tll noel. om ca två veckor fyller han ju nämligen fem år! sen är det älins tur..men hon blir nog några fler än fem..

och apropå köpa så ska jag gå till ica och köpa tvättmedel..och yoghurt. jag tror att jag ska äta yoghurt ett tag nu..jag tror att jag tycker att det är gott. men jag minns inte..det kanske var någon annan som tyckte det..
ska bara vila ögonen en stund..max fem'..


RSS 2.0