lussebullar

Igår var jag i etuna och shoppade loss. Eller det var meningen att jag skulle göra det men det gick inte så bra. Jag köpte julklapp till Egon och Ebba. Och en tröja och ett linne till mig själv..bara typ 12 personer kvar att handla klappar åt.

Annars har det varit en ganska intressant helg. Träffade en barndomsvän som jag inte träffat på 17 år. Jätteroligt och så oväntat. Var hos Hannah i fredags kväll med Emma och Andrea. En lugn tillställning med Idol och räkmackor. Igår var det då shopping typ hela dagen och på kvällen bullbak med Älin och vin. Världens största och missformade lussebullar..men då har vi hunnit träna lite inför den 21:a då vi ska dricka glögg och baka med flickorna.
Idag har jag inte gjort så mycket. Sovit riktigt dåligt under natten. Gav upp vid nio och gick upp och fixade lite..efter en stunde blev jag trött igen och gick och la mig och toksov till elva..så lite sömn har jag fått. På eftermiddagen har jag varit hos syster och familjen och fått det årliga första adventsfikat. Även i år var det soppa. En soppa för de vuxna (löksoppa) och en för barnen = jag och Noel (sparrissoppa). Gott var det, med skinkmacka och julmust till. Efter det fick vi ostkaka och en massa hemmagjort julgodis..mums. Men oj vad mätt man blev.

Nu sitter jag och försöker smälta maten lite så ska jag till rivalen en sväng sen..


Imorgon är det jobb igen..mitt första julbord för i år. Ska bli roligt..tror jag. Det märks väl då om inte annat..

Jag önskar mig en kurs i att sova på nätterna i julklapp..skulle faktiskt vara rätt skönt..

pusshej




Älin o jag är lite bättre på att baka bullar än alla andra!


nattsvart

Idag efter jobbet skulle jag hälsa på mamma. Men när jag kom dit var det ingen hemma. Istället åkte jag till syster. Men det var ingen hemma där heller. Då tappade jag allt. Jag sitter.
Jag har satt upp mig på en del extra jobb nu i december, så det blir inte mycket ledigt. skönt.

pusshej


Sista lördagen

sedan drar julborden igång. Jag ser fram emot det med skräckblandad förtjusning. Tepa har börjat julpynta i slottet och tomteverkstaden är i full gång i köket..det är faktiskt lite stämnings fullt..

Ikväll skällde jag på Larsan lite extra..hans kommentar var: det är så skönt att du är tillbaka.
Så jag antar att jag är tillbaka nu. Med lite mer på minuskontot men med mer på erfarenhetskontot. Det kommer aldrig bli som förut..men det ska nog bli bra på något sätt i alla fall.

Imorgon (eller lite senare idag, beroende på hur man ser det) blir en lugn dag. Ska leka med Fie på eftermiddagen någon gång. Ska åka till Rival också..jag saknar min björn.

Vi har en katt på slottet förresten. Ikväll när vi hade entrédörren öppen för att det var så varmt så passade den på att smyga upp i trappen och upp i salongen för att se sig omkring. Jag jagade iväg den ett par gånger..sedan gav jag upp och stängde helt enkelt dörren.
Tove tyckte synd om katten så hon matade den med grädde (typ en liter!! stackars katten) sen försökte hon ta hem den..men det ville den då rakt inte så till slut sprang den iväg och kom inte tillbaka något mer. Så egentligen kanske vi faktiskt inte alls har någon katt¨på slottet..men vi hade en.

Imorgon ska jag köpa godis. Jag längtar efter det tror jag minsann..men vi får väl se hur mycket jag gör det då.

Jag letar för övrigt fortfarande bil..tröttnar.

nu sängen.

pusshej


torsdag

en snöig torsdag. hoppas att det ligger kvar ett tag.
fast jag har varken vinterdäck på systerns bil eller broddar på rival. ska bli mycket spännande att åka till jobbet sen..

jag mår skit. men det går över. typ imorn..

Det är väldigt mycket i den här världen jag inte förstår, och som jag aldrig kommer att förstå. Men det som du vet och förstår, men som inte jag gör, får du gärna försklara för mig. För jag vill gärna förstå.

Just nu förstår jag inte ens mig själv..

"No..

no more sorrows. I've paid for my mistakes"

Det är nu jag tappar tålamodet och slutar. Ikväll och imorgon finns det inget som jag tänker bry mig om.

Idag har jag varit i etuna med målet att köpa en bil. Målet uppnåddes inte..men det är ju inget ovanligt. 

Igår var jag hos fie. Hon var bakis så vi åt pizza och pratade en massa. Hemskt trevligt. Det är tur att jag har alla fina och underbara..även om jag är dum och glömmer det ibland så påminner ni mig snabbt..och det är jag grymt tacksam för. tack alla!

pusshej

....



jag är hon som bara är med på festen. pratar inte med någon och ingen pratar med mig. har ingen plats och hör inte hemma någonstans. jag får bara följa med.

ord

just nu är det tomt
tomt i huvudet
vilket i och för sig är ganska skönt
tomt

en gång trodde jag på kärlek och att man kunde bli lycklig


de bästa

jag har världens bästa syster och världens bästa älin
tack för att ni finns

Sara Bond

Det klingar fint tycker jag. Och när vi väl har gift oss så kommer det på köpet att jag blir stor och stark, kan åka jorden runt lätt som en plätt och skjuta hej vilt omkring mig. Det ser jag fram emot.

Om någon undrar så har jag och Fie varit och sett Quantum of Solace. Den var väldigt bra..men jag håller med sofie..var har alla tuffa prylar och snygga bilar med all världens gadgetutrustning tagit vägen?
Annars har vi druckit glögg och ätit tacos, samtidigt. Och det har gått bra. Jag sov inget i natt för jag låg och hade kramp i magen..men sen gick det över när jag varit ute och ridit på dagen och pysslat och donat. Jag tror inte på den dumma doktorn. Min mage hatar mig bara.

Veckan som kommer:

[Måndag] 07.Släppa ut hästarna. 08.Rida Rival. ca.11. Hälsa på banken. 15.30-01 Jobba. ~01. Sova.
[Tisdag] 07. Släppa ut hästarna. 08. Rida Rival. ca.11. Leka med Älin. 16-01 Jobba ~01. Sova
[Onsdag] 07. Släppa ut hästarna. 9.30-16 Jobba. 19 Ridlektion hos Berit. 21 Grey's Anatomy ~22. Sova
[Torsdag] 9.30-16 Jobba. Kvällen rida Rival. ~22. Sova
[Fredag] 07. Släppa ut hästarna. 9-14 Leta bil 15-01 Jobba. ~01 Sova.
[Lördag] Fri lek hela dagen. Från 18 INFLYTTNINGSFEST hos HANNAH!!!
[Söndag] Gör så lite som möjligt. Glögg hos Fie?

nu sova så jag får några timmar iaf.

♥ pusshej


helg

Nu är det snart helg för alla vanliga människor med vanliga jobb. Jag har inte börjat dagens pass ännu och har även morgondagens kvar.

Men jag har hunnit rida, städa och diska. Och även hunnit sova lite minsann, men jag är lika trött för det. Den är en konstant i mitt liv.

Nu ska jag förbereda mig mentalt och åka till jobbet.
Den här magen vill inte riktigt bli så bra som man skulle önska..fast att jag har ätit gröt! Trött på att alla tjatar om att jag måste äta..jag ÄTER!!!

På söndag tänker jag strunta i magen och dricka glögg med sofie och se på bio. Där får man minsann ingen gröt och jag tänker banne mig inte ta med någon heller!!

pusshej


Nationalteatern



Jag sitter och lyssnar på Kåldolmar och Kalsipper. Nu minns jag..den har jag ju visst hört minsann.

Annars funderar jag på att köpa ett par bra överdragsbyxor att ha i stallet för lite drygt 2000kr. Är det en bra idé? Jag tror det..

Det blev ingen kladdkaka idag..men kärleksmums istället..och lussebullar och jag hade ju köpt must ialla fall..jag drack ju dock mjölk.

Årets julklapp till mig från svåger per: en flaska ätticka.
Tack så mycket.

pusshej

Veterinären

Det kändes som att vara hos veterinären idag. Väldigt osympatisk och otrevlig människa.
Domen blev: Magkatarr.
Det kändes mest som att han sa det för att det var enkelt. Han klämde lite (lite för hårt) och sen sa han "Det är bara helt vanlig magkatarr. Du får äta de här tabletterna så blir det nog bättre. Hejdå."
Knölen var enligt honom det sista revbenet..kanske vill kolla upp det med någon annan också..han verkade ha så där bra koll..

Annars händer inte mycket. Ska äta lussebullar och kladdkaka och dricka julmust imorn med Älin och syster.

nu ska jag försöka äta något och leta vidare bil.

pusshej

Tio i Tio

Då ska de ringa har de sagt.

Jag har legat hela natten och målat upp mardrömsscenarier framför mig. Med andra ord har jag inte sovit så hemskt mycket. Dessutom har jag legat och klämt på den där knölen i magen och tyckt att den vuxit och vuxit för varje minut. Det är säkert ingenting..jag inbillar mig bara.
Men det är ju kul att vänta..typ det roligaste jag vet.


I morgon

Ja, jag ska ringa vårdcentralen imorn. Pallar nog inte med det här så länge till. Igår var det helt okej..jag kunde äta normalt och det gjorde inte ont hela tiden..utan bara i korta stunder. Idag har det varit värre. Eller det började helt okej..men sen har det blivit sämre och sämre. Det bästa var ju att hälsa på Fred och äta bullar, kakor och tårta. Speciellt när man är som jag..sjukt mycket gottegris och verkligen inte kan hålla mig borta från det. Men jag har ju inte världens bästa matvanor överhuvudtaget..eller faktiskt inga matvanor alls. Kanske skulle skaffa mig några..någongång..äh..vi får väl se vad de säger..

pusshej

Tips från coachen!

Tips till alla er som försöker sälja en bil och heter något som har en utländsk klang:

- Sätt inte ett annat namn i annonsen. Jag märker ändå att du har ett utländskt ursprung när du svarar i telefonen och vi knappt förstår varandra. Det är ju för övrigt trevligt att veta vem man ringer till..annars kan man ju lätt tro att man ringt fel.

- Tvätta bilen! Det är kul om man kan se vad det är för färg på den, om den är rostig eller om den är så felfri som du säger själv.

- Försök inte övertala mig, och speciellt inte min pappa, om att det är den finaste bilen man kan få på blocket för de billiga pengarna. Min pappa är kanske ingen superexpert på bilar men han kan i alla fall se skillnad på ett gammalt och ett nytt avgassystem och ingen av oss vill bli utskällda för att du inte har gjort ett skit med bilen och att du faktiskt förlorat 5000kr på den. Varför var du så dum i huvudet att du köpte en polo för 22000 i det skicket!? Skyll dig själv!

(De här tipsen för övrigt alla..oavsett ursprung. Ge mig bara en bra jävla bil utan skitsnack.)



Pappa och jag har varit och tittat på en polo i katrineholm idag. Det kunde vi ju lika gärna struntat i.

Jag har annars haft en lugn dag. Varit ute i skogen med Rival en lång stund. Underbart väder och en alldeles underbar (om än kanske lite för tjock) häst. Ikväll ska lilla Fred firas på sin födelsedag i torsdags. Mycket trevligt.

Annars behöver jag en bil. Någon som känner någon som vill allra helst ge mig en, eller sälja en bra bil till mig? Slå en pling isf..jag blir galen.

pusshej

RSS 2.0