vårdag

Idag har det känts som vår..

Jag släppte ut hästarna i morse och till och med Rivalen var helt våryster och förstod inte alls varför han inte fick följa med de andra ut i hagen..när vi kom ut på ridbanan och jag började bygga hinder däremot blev han helt galen. Jag hann bara bygga ett innan han sprang runt, runt, runt och hoppade och hoppade och hoppade. Jag fick till slut stoppa honom för att kunna bygga mer så det skulle bli lite jobbigt också. Så fort jag var klar sprang och sprang han. När han hoppat sista hindret i serien..varje gång..så passade han på att lägga till några bocksprång och ett gäng sparkar hit och dit. Lite energi till övers? Eventuellt..

Annars idag har jag försökt få hjälp med mitt kli..men hudmottagningen i k-holm ville inte ta emot mig utan remiss från vårdcentralen..och dit vill man ju helst inte gå. Ska försöka få tag i dem i etuna och se vad de säger..

Imorn: shopping in etown med Älin. Ska försöka hitta till cykelaffären som Per tipsat om och så ska jag försöka hitta present till storasyster..

Ikväll: jobba

pusshej ♥

Kenny!

Wollie Bollie!

-Kolla, en tant!

Alla BEHÖVER se Kenny Begins ♥

pusshej ♥

vätternrundan-09

Sommartid

I natt ställde vi om klockorna..men sommaren är inte här för det..pest

Annars hade vi Earth Hour på slottet igår..hela kvällen. Jättemysigt. Alla lampor släckta och stearinljus överallt. Under själva timmen släcktes även fasad- och ytterbelysning. Och ändå var det ett antal gäster som frågade om vi gjorde något för Earth hour..men det är ju inte så lätt att veta..

Ikväll ska jag, Älin, Oliver och Mattias gå och se Kenny Begins. Noel skulle ha följt med men han är visst lite skruttig..synd för honom..vi får gå en annan gång..

Nu ska jag åka till Rivalen en sväng och sedan BIO!

pusshej ♥

Karin: Vi cyklar den 7:e..jag längtar tills det är gjort! :)

trött

sara hon är tlött...tlött

nu ska jag åka och rida! weii!
vi ska prova den nya hovet och se vad den klarar av..ska bli så skönt!

sen ska jag åka och jobba..vi har ganska mycket gäster i helgen. jättenajs. igår var det lite tråkigt..bara 4 gäster..men bättre än ingenting! Vi har hunnit städa och gjort väldigt fint överallt i alla fall..

Alla blir så pigga och glada av det fina vädret. Själv har jag slutat sova så jag kan inte riktigt njuta av det. På nätterna ligger jag och vänder och vrider och KLIAR. pest..

pusshej ♥

hovslagardagen...igen

idag kommer hovis..för andra gången den här veckan..billigt..

det är superfint väder iaf..alltid något..


pusshej ♥

Nyfiken...

Man vill ju bra gärna veta vilka som läser bloggen..men det är inte så många som kommenterar så då är det ju liksom omöjligt att få veta..-pikar-
Fast nu har  jag ju inte varit så duktig på att blogga så det finns inte så mycket att kommentera iof..men ändock!

Bilen gick igenom..jippie! jag är lite duktigare på att besikta bilar än alla andra.....?

Nu ska jag åka tillbaka till systern, för (surprise) jag glömde glasögonen där..det är lite det som är min grej..

vad göra sen då?..det vet endast väverskan i mio min mio som väver osynlighetsmantlar..eventuellt kan det vara så att jag har blandat ihop det där lite..jag minns inte riktigt. JAG VILL SE MIO MIN MIO...den är bra..bosse..-minns-

pusshej ♥

ledig dag

idag är jag ledig..
jag har släppt ut hästarna och hämtat volvo i hnäs..
nu ska jag fixa tvätten och sedan åka till storasyster och leka lite och klockan 11 ska jag besikta volvon..

ikväll ska jag rida caramba..jättespännande!

Igår hade jag Tagehovslagare på besök. Det som skulle bli ett helt vanligt rutin-verknings-skonings-jobb slutade med att Rivalen behöver en ny vänsterhov fram. Jag visste det kanske egentligen redan innan..men jag hoppades att det skulle gå ändå. Tage kommer tillbaka på torsdag för han hade ingen massa med sig och hovarna var alldeles för blöta, Så på onsdag ska Rivalen sova inne och bli torr om fötterna så han kan få en ny fin hov. Pest..

Nu sätter vi lite fart!

pusshej ♥

vätternrundan-09

lilla max

jag förbereder mig för jobbhelg..
det blir nog en ganska lugn sådan..

Innan jobbet idag ska jag leka med älin. Vi ska åka till lilla max och titta. De har ju flyttat så vi måste ju kolla in det..
Ebba får vara hemma med mormorn så får vi lite "egentid" att härja fritt..

jag har inte sovit på två dagar..typ..trött..men det spelar ingen roll..

Rivalen har tappat en sko..men Tage kommer på måndag så jag ringer inte extra..han får klara sig tills dess. Det gick bra igår.. vi kommer ändå inte göra något intensivt i helgen..

grattis vickan på födelsedagen

jag spelar i mitt eget lag




Frågor

Älin sa att jag skulle göra det här..och jag gör allt som hon säger..

UTMANING

Fyra tv program jag brukar se:
Desperate
Simon & Tomas
Greys Anatomy
Arga snickaren

Fyra saker jag gjorde i går:
Läste
Väntade
Släppte ut hästarna
Tvättade kläder

Fyra saker jag längtar till:
Semestern
Att allt kli ska försvinna
8 juni

Sommar

Fyra saker som står på min önskelista:
Ny lägenhet
Ett liv
Ny mobil
Nya jeans


Fyra saker jag avskyr: 
Leriga hagar
vitlök
Att vara less
Orka bry sig

Fyra saker jag tycker om att göra:
Långritter i skogen i fint väder
Mysa i soffan under en skön filt
Lösa korsord (sudoku)
Leka med barnen och mina bästa

Fyra saker jag åt i går:
Macka
Chokladbiskvi
Makaroner
Chips


Välj fyra personer som skall göra detta testet:
Sofie
M

(jag känner ingen mer som bloggar..)

den senaste tiden..

                






Suddigt som bara den och inte den mest smickrande bilden..men det är den som finns för ögonblicket....


Puffens!




pusshej ♥


Mellanlandning

London är avklarat! Riktigt najs!

Just nu håller jag på att packa om för gotland. Utförligare rapport om äventyren kommer när jag är hemkommen från ön..

pusshej ♥

dagen före..

eller efter för vissa..
en del satt i bastun hela kvällen igår och blev apraka..andra fick jobba..
imorn bär det av!

om en stund ska jag på jumpa..själv, för sofie ligger hemma och spyr.
sen ska jag till hannah och väga väska och sen ska jag jobba..slutar i alla fall lite tidigt i kväll..

undrar om jag packat allt...

annars hörs vi om en vecka då!


pusshej ♥

vätternrundan-09


Packa packa packa..men vad?

Det är nu det börjar. I natt har jag inte sovit långa stunder. Jag kom ju på att det är typ snart jag ska åka..typ på söndag! Och jag ska ju jobba både ikväll och imorn kväll..och imorn innan jobbet ska Hannah och jag fördela packning! Det innebär att jag måste vara färdig innan jag åker till jobbet idag! Oh my God! Hur ska det gå till?

Det svåraste är ju att veta vad jag ska packa. Jag vill ju ha så mycket plats som möjligt i väskan så jag kan shoppa när jag är där..men jag vill ju samtidigt ha med allt som jag behöver. Sen måste jag ju packa på det bästa sättet..och det kan man ju bara prova sig fram tills det känns bra..jag är expert på att packa om..suck.

Igår var jag och lånade en dator som jag kanske ska köpa..den är verkligen skitliten..men jag har ju en stor också så de kanske kompletterar varandra? Den verkar ju väldigt bra iaf..men då har ju inte jag haft den så länge än..och dessutom kan jag inte så mycket om datorer..vi får välla se. Mycket finesser är det i alla fall..

Nehe..jag har faktiskt inte TID! Jag kanske måste äta något idag också..typ frukost lr så..

Jag måste sluta säga (och framför allt skriva) TYP. Äckligt ord.

pusshej ♥

vätternrundan-09


tankar

Det finns de som BARA säger snälla saker och är världens bästa jämt. Jag skulle inte vara något utan dem..

Idag har jag haft en superbra dag med Älin. Vi var båda supertrötta efter gårdagens vin men ändå lyckades vi baka ett bröd (som även det påminde lite om hamsterbur i doften...vad gör vi för fel?) laga till en utomordentligt god rotsaksgratäng, äta av gratäng och ca 15 minuter senare fika på brödet,  promenera till ica och runt orrö för att avsluta med varm choklad, smörgåsar och bullar. Hann dessutom busa med Ebba och svallra lite också. Konstant mätt och så nöjd. Det är så skönt att bara umgås.



5 timmar av kvällen har spenderats på slottet och nu är jag hemma..lite för pigg. Ska försöka städa i ordning lite hemma så det är presentabelt...imorn kommer flens bostad och ska göra någon slags besiktning för att se om det behöver målas om..jag jobbar men orkar inte engagera mig i att de kommer gå in hos mig. Hatar att de ska gå in i mitt hem och riva runt utan att jag är där..men det känns som ett jätteprojekt att hålla på och vara jobbig. Men det är ju lite min grej överhuvudtaget..att vara jobbig.
                                                                             Före



                                                                                 Och efter


London närmar sig med rasande fart..ser verkligen fram emot det!

nu ska jag försöka ta tag i städningen..

pusshej ♥

vätternrundan-09

värdelös..



idag är jag inte värd många kronor..

Desperate och vin

Just nu är jag hos Älin. Hon håller på att lägga Ebba så jag är inte osocial när jag sitter här. Ebba har 15 minuter på sig att somna för 21 börjar det. Desperate Housewives (alltid lika spännande att skriva för jag minns aldrig hur det stavas).

Idag har jag mest varit i stallet. Sov kanske 4 timmar i natt och sedan skulle jag upp o släppa ut hästarna. När de var ute åkte jag till mamma i förhoppningen att jag skulle kunna lappa Rivalens täcke..men jag gav snabbt upp. Tänkte även att det kanske skulle gå att tvätta det i alla fall..men jag hade visst glömt att jag har världens största häst som använder världens största täcken. Så jag hängde bara ut det på verandan och tänkte fråga om mamma kanske kan trolla ihop det på något sätt.

Efter det åkte jag hem..och satt mest..tittade lite på datorn..tittade lite på tv..försökte planera lite..bokade båtbiljett till nästa fredag. Sen tog jag en powernap och sedan var klockan 12. Eftersom att jag stämt träff med Malin och Lisa i stallet så tänkte jag att jag skulle hinna aktivera Rivalen innan dess..eller vara klar med tömkörningen tills de kom. Så efter vilan tog jag mig till ica och köpte brödingredienser till brödet som Älin o jag ska baka imorn (recept fått av syster). Och sen åkte jag till stallet.

Det där med tömkörningen förresten..jag behöver en kurs! En ordentlig kurs..Jag har rätt bra koll nu på volter. Och runt runt runt går vi. Sen då? Det blir ju aptrist. Skritt, trav, skritt, trav, runt, runt, runt, skritt, runt, trav, runt, skritt. Ja ni förstår ju själva. Jag skulle vilja vara bra på något..

Nu sover de! och Nu börjar desperate!

Fram med vinet!

pusshej ♥

vätternrundan-09

Läsarräknare

Jag vet att det finns en "läsarräknare" på den här bloggen..men jag hittade ingen till vätternrundan-09..men eftersom att det inte är någon som kommenterar så antar jag att det inte är någon som läser den..

London börjar närma sig och jag måste kanske börja fundera på vad som ska packas och fixas..det är ju bara en vecka kvar..haha..

Plan:

Idag: Jobb 16-00

Tisdag: Ledig. Stallet på kvällen och efter det Desperate och vin med Älin.

Onsdag: Brödbak m. Älin på dagen. Jobb 18-23

Torsdag: Jobb 10-16. P-möte kl.14.

Fredag: Ebba har namnsdag. Jobb 15-01

Lördag: Jobb 14-23 och Mormor fyller år..får åka dit någon annan dag..

Söndag: Till  LONDON! Vet inte när flyget går men Hannah har nog koll..

Måndag, tisdag: LONDON

Onsdag: Hem på kvällen..tror att flyget är framme typ 22?

Torsdag: Försöka få klipptid. Ompackning.

Fredag: Antingen åker jag till gotland eller så gjorde jag det på torsdagkvällen. Karin fyller i alla fall år.

Lördag: Gotland

Söndag: Hem för att stanna där ett tag.

Det är den närmsta framtiden..så märker vi väl vad som händer sen..

pusshej ♥

vätternrundan-09

sova...

jag borde sova nu..
ska göra det strax..
ska bara..

har varit hos sofie..blev dock ingen alkohol för mig. eller jo, jag smakade hennes "rosa panthern" helt okej..men annars körde jag. vet inte varför men alkoholen lockar inte som den gjorde förr. ibland är jag jättesugen, men sen går det över..och de få gångerna jag faktiskt dricker blir jag antingen knökfull eller så dricker jag bara ett glas och häller ut för det inte var så gott som jag tänkte att det skulle vara..

vi åt i alla fall mycket god mat på thai classic. en romantisk middag på tu man hand..så mysigt så.
efter maten stannade vi till hos sofie och bytte om och fixade lite och sen åkte vi vidare till jenny, men jenny var inte hemma. så då åkte vi till martin och tittade på hans lägenhet. riktigt najs faktiskt..etta centralt i etuna..perfekt för mig? ja jag tror minsann det. vi fick även se en del roliga kortfilmer på hans dator..och personligen höll jag på att dö av skratt till en "musik video" med tecknade bilder till britteriks-bamsesaga. Tydligen blev jag filmad..men jag hoppas verkligen att det inte läggs ut något någonstans..

nu sängen..ska strax upp och åka till stallet...

pusshej ♥

vätternrundan-09

RSS 2.0