Flyga

Vad har jag gett mig in i?
Jag hatar att flyga!!
Men tydligen tycker jag att det var en bra idé att flyga själv till gotland..
Det slog mig nu..
Det kommer ju aldrig gå!

Till råga på allt ska jag göra det TVÅ gånger!!

Jag målar naglarna så kanske det känns bättre..

Sommar?

Sitter just nu och tittar ut genom fönstret och vet att jag måste gå ut med pazzo. Motivationen är väl inte direkt på topp eftersom att det spöregnar och jag har inga bra kläder att ha på mig. Men men..det blir nog uppfriskande..

Det var visst ett tag sedan jag skrev igen..
Sedan dess har jag hunnit med en del. Jag har lyckats med en ugnspannkaka, målat, grävt rabatter (!!!), ehm..jag minns inte mer..haha..men det var ju tre saker i alla fall! De där rabatterna höll på att ta död på mig igår..det är skönt med semester.

Jag glömde GRÖNAN. Sofie och jag tåg tåget till Svea Rikes Hufvudstad och förlustade oss. Mycket trevligt. Istället för lunch tog vi tidigt en korv med bröd och lite senare en stor låda popcorn. Nyttigt och man mådde härligt illa i alla karuseller. Insane var ungefär som namnet antyder..sjukt rolig ;) Vi åkte två gånger och jag minns inte när jag skrattade så mycket sist.

Jag har även varit på parken zoo med Elin, Noel och Sander. Noel har fyllt hela 6 år också!
Egon och lucas har varit här på semester. Vi har grillat som bara den. Lucas älskar Mickes kött :)

Jag har förmodligen glömt tusen saker som hänt..men det gör inget..

Som vanligt har jag varit sjukt dålig på att höra av mig till allt och alla och nu är det bara den här veckan kvar på semestern. Imorgon flyger jag till gotland för att tokladda inför fredag.

Idag betyder det alltså tvätta, städa och packa!

Men just nu..ut med hunden.

pusshej ♥

Värdelös

Jag minns inte hur många gånger jag lagat mat på ett ganska kort tag nu..och varje gång har det blivit jätteäckligt och M har kastat maten. Idag fick jag till och med recept från syster på ugnspannkaka..menneh..den stelnade aldrig. Den stod i ugnen i 200grader i 1,5 timme sen orkade vi inte vänta längre och det gick inte att äta. Så från och med idag får han laga maten. Själv vill jag bara skjuta mig själv..det är ju busenkelt att bara vispa ihop. Hur svårt är det att göra som det står i ett recept? Inte ett dugg..men tydligen är det något allvarligt fel på mig.

Jag ger upp

Grillning

Är som med kräftskivor..jättefarligt!!
Jag är nog allergisk mot båda för jag mår SÅ dåligt dagen efter.
Underligt det där..

Jag går och lägger mig igen..

pusshej ♥

PEST

Jag har väl sagt hur kul det är att ha semester?! Just det ska man ju inte göra..man ska ALDRIG säga att något är bra eller går bra..för du brakar det rakt utför. Eller...egentligen är det väl bara två grejer som inte gått tikyigt som jag skulle velat...

Den första grejen var att Rival tappade en sko och trampade sönder hoven så den var tvungen att lagas. Idag när Tagehovslagare var i stallet och verkade och satte på nya skor så blev det således extra dyrt: 1200kr.

Den andra grejen är att jag förstört min bil. Jag rattade för mycket när jag körde ut från parkeringsplatsen på ICA och rev upp hela sidan. Tack och hej nya lackningen. Tur att man har bilen helförsäkrad men det är ju ändå 3000kr åt skogen.

Alla dessa härliga utgifter gör att min shoppingfrossa på Häst och hund här om dagen känns lite ångerfyllda..det regnar ju liksom inte ens så jag kan prova regnstället! För så fort jag köpte det så slutade det tvärt! Bra regnställ som kan göra att det slutar regna, men ändå..

Tur är väl att storasyster tar med mig till Parken Zoo och får mig på lite bättre humör. MYCKET spring och MYCKET glada barn (i vissa stunder även väldigt gnälliga och trött barn men det hör ju liksom till).

Imorn ska jag måla..måla måla måla..hoppas det är soligt så jag kan bränna mig snyggt och kräftigt röd. För det har jag längtat efter sedan förra sommaren...?

Ikväll ska jag ha tid med bara mig. Jag ska börja med att åka till ICA och parkera (kanske köra på¨någon igen bara för att det var så kul) och sedan handla lite..typ mjölk. Sen ska jag hem och bada och sedan kanske se någon film..eller bara sitta och läsa, det var länge sedan. Jag är lite trött på ljud.

Imorn kväll tror jag att vi skulle grilla i goda vänners lag och sen är det snart helg..

pusshej

Semester

1:a riktiga dagen på semestern och vad händer? Jo det regnar så klart..
Så vad gör man då? Jo man tar med sig en Jenifer till stallet och låter henne putsa sadel, träns och tömkörningsgjord medans man sjäv pysslar med världens mysigaste Rival. Jag hann även rida en stund mellan regnskurarna.
Han är så duktig och framåt att rida just nu..han tycker verkligen att det är jätteroligt. Och det gör jag också. Allt tack vare Madde som är så snäll och duktig och hjälper mig rida när jag inte hinner eller kan.

Efter stallet tillagade jag rårakor..gick så där för jag hade lite för brått och de blev kladdiga i mitten..pest!
Men mätta blev vi i alla fall. Efter dusch och ombyte tog jag än en gång Jennifer i handen och drog i väg med henne till Flen och den underbara affären "Kvalité Häst och Hund" Hon handlade för lite drygt 2000kr och jag själv kom väl upp i typ 4000kr. Man ska gynna de lokala företagen har jag hört..ehh. Såatte det var den semestern..men jag är iaf sjukt nöjd med mitt regnställ..

Annars var vi på gotland i helgen och ställde ut Pazzo. Det gick bra men han blev inte placerad. Det ösregnade just precis när han skulle visas, och slutade nästan exakt när de var klara..typiskt! Men resten av dagen var det kanonväder..

Lördagkvällen, efter utställingen, spenderade vi först en stund hos Göran och Ann som visade upp sin jättefina gård med HUR mycker gamla grejer som helst! Jag vill också ha en liten gård..men inte riktigt så mycket prylar..
Sen åkte vi i samlad trupp mot sudret och resten av kvällen spenderades med att dricka alkohol, grilla, spela kubb och titta på Karin o Nickes "nya" hus. Det ska bara helrenoveras först så är det som nytt sen ;)

Nu ska jag sova igen de timmar jag tappade i helgen. Jag kan tala om att det är inte jättebekvämt att sova i skåpet på en Vito i ösregn en jättevarm sommarnatt tillsammans med en stor hårig hund, en jättestor hundbur och packning för 2+hund. Det enda som höjde de till uthärdligt var att M var med..

Sova!

pusshej ♥


Sommar!

Jag har inte tid! haha..
Massa jobb och en massa sol så jag har inte tid med datorn!

Jag jobbar den här veckan också sen är det SEMESTER!!! woho

På fredag är sista dagen och det som väntar närmast är en hetstur till Gotland..

Båten går 23.05 (?) på fredag kväll..ankommmer någon gång efter 02. Kl. 09 på lördag ska vi befinna oss i ringen med Pazzo och visa upp honom för domare..håll tummarna att det går bra!!
Lördagkvällen kommer att spenderas med familj och vänner och god mat och kubb. Klockan 07 på söndag morgon går båten hem. Skönt att vara ledig och komma bort lite :P haha stressa mera..det är mitt nya motto!

Imorgon är jag ledig..vi får se vad dagen har att erbjuda. på kvällen ska vi iaf gå på bio hela gänget förmodligen..Ice Age 3 har ju premiär ikväll så den står högt på listan..

Ska försöka uppdatera lite oftare..

GUU VA JAG LÄNGTAR EFTER SEMESTER

pusshej ♥

RSS 2.0