bröllopsnatt

det bästa med att jobba bröllop, det är att man får tårta och korv med bröd kl.03. ni ska veta att just den tidpunkten på dygnet smakar det som godast.

det känns som att jag har gjort 10 000 GT idag..men det var kanske bara typ 50..en vacker dag ska jag gå en bartenderutbildning och lära mig göra goda drinkar..

mina händer luktar citron..bättre det än något som luktar äckligt..de brukar väldigt ofta lukta kaffe annars..

nu ska jag sova. Imorgon ska jag leka med några av mina arbetskamrater...lite shopping, äta och kanske bio..eller så kanske jag struntar i just bion för jag har ju redan sett mamma mia så då kan jag spara de kronorna..

nästa söndag är det ridskole cup del III. Jag tror att jag ska rida Fui för jag vill att Rival ska komma igång lite bättre först. Idag har han varit jätteduktig..han gick så fint när jag tömkörde honom så jag blev alldeles glad! Det känns som att det var länge sedan han tyckte att livet var roligt..men idag var han så pigg och nöjd med tillvaron :) är han glad så är jag glad.

sov sött alla småkottar

pusshej

natt

Nu är det höst i luften. Lite krispigt men ändå rätt fuktig luft som kryper in i kläderna och gör så att man känner sig hurven och kall. Jag vill bara sitta under en filt och mysa jämt.

Attans..nu kom jag på att jag glömde räkna den andra lådan med kött som karin lämnat på slottet..jaja..den står nog kvar imorn också..jag glömde ju ändå lappen där jag skrivit upp vad som fanns i den första lådan haha..det går så bra..

Det blev en tidig kväll ikväll..skönt..nu ska jag sova och sova..så skönt så..
Ikväll har det varit väldigt trevligt att jobba..en massa kul danskar som sprungit runt och ingen har förstått vad de säger. jag tror i alla fall att de var roliga..jag förstod ju som sagt inte vad de sa..

imorn: 84 gäster bröllop..vi är fyra som jobbar i servisen..det kommer att gå kanoners för det är ju de bästa som jobbar! Jag ska nog köpa godis med mig..mums! har varit mycket dåligt med lördagsgodis på det där slottet ett tag nu..men det ska det bli ordning på.

Annars är det som vanligt..upp och ned och ut och in och bak och fram..

mm..sängen

pusshej

Jobb helg

Ska åka om 5 minuter så det är bäst att jag skriver snabbt.

imorn är det bröllop..ikväll vet jag faktiskt inte riktigt..det blir nog trevligt hur som helst.
lite trött men så kan det vara.

karin kom sent igår tillsammans med egon och lucas. i morse ringde hon och väckte mig och sa att de var på väg hem igen..kul..jag hann inte ens träffa dem. dumma kor!! mjölka er själva!!!

Rival har fått vila idag..han har ju gått alla andra dagar den här veckan så..

Jag är den misslyckade lillasystern som inte har man och barn och hus och allt det där..därför tycker älin att min pappa ska köpa deras lägenhet till mig. Ja då skulle allt känns mycket bättre.

nu ivääg!

pusshej

Vad du är söt min kära lilla häst...


Rivalen..

Power Yoga

Idag har jag varit på årets första Power Yoga-pass. Toklänge sedan jag var där..och det kändes kan jag tala om! Men det var skönt att komma igång och jag känner verkligen att jag lever. Det bästa är att imorn kommer jag antagligen bara vilja dö..haha. Men det är så det ska vara..

De närmsta planerna är att äta frukost!! Magen skriker..den var hungrig redan innan yogan, men man kan ju inte yoga med en massa mat i magen så den fick vackert vänta. Efter frukosten ska jag med Älin och Ebba till Katrineholm och shoppa loss på ÖB och kanske något annat ställe..det vet man aldrig.

Ikväll måste jag nog hinna med en sväng till Lager157 och se vad det är för ställe..

Karin och kidsen kommer ikväll också..men dem träffar jag nog inte förrän imorn om jag inte pallrar mig till jobbet och säger hej. Vilket dock tar emot lite för jag är ju faktiskt ledig..men vad gör man inte.

Jag har börjat tömköra Rival. Det går rätt bra faktiskt..jag vet inte riktigt vad jag gör men det ser bra ut. Någon dag måste jag nog få en kurs av någon som kan.

MAT!

pusshej

Horopskop

Tvillingen 21maj-20juni
Kombinationen Merkurius, föränderlighet och luft är egentligen ingen kombination utan snarare en sammanslagning av tre liknande element. Rörelse, kommunikation, kvickhet, intelligens och anpassningsbarhet tillsammans ger en sådan hyperaktivitet att dubbelnatur är omöjlig att undvika. Tvillingen har troligen flera projekt, yrken eller kärleksaffärer på gång samtidigt.

Tvillingen gillar att resa och att uppleva nya saker. Hon är snabbtänkt och en mästare på att prata, övertala och debattera. Hon har dock svårt att alltid behålla samma ståndpunkt och åsikt.

Tvillingen ogillar regelbundna vanor och kräver omväxling. Rastlösheten kan utåt ge sken av lynnighet och ytlighet, men det är bara för att allt går så mycket snabbare för tvillingen, som i sin tur tycker att resten av världen rör sig sakta.

Positiva karaktärsdrag: formbar, självständig och kommunikativ.
Negativa karaktärsdrag: lynnig och känslokall.


Någon som känner igen det här på mig? Jag vet inte

Canasta

Ikväll har jag varit hos Sofie och spelat Canasta med henne och joel. De började med att förklara att det var ett väldigt komplicerat spel med mycket konstiga regler och svårt att lära sig. Jag vann första omgången och fick jättemycket poäng. Sen blev det som vanligt, när jag började förstå så började jag också tänka och då gick det åt skogen. Men jag kom på andra plats i alla fall. Joel vann.
Efter Canasta så skulle vi spela något som både sofie och jag kunde bra för att vi skulle kunna vinna, så det blev Plump. Sofie vann, joel kom tvåa och jag kom sist..haha. Jag borde kommit ihåg att plump är det spel som jag aldrig vinner i..helt kass. Men så kan det vara..

jag vill ha allt jag inte kan få och om jag får det så vill jag inte ha det. jag vet inte vem jag är eller vad jag vill. jag är vilse någonstans på vägen och är rädd att jag tappar bort mig själv nånstans nere i ett dike. jag önskar att allt kunde vara som förut men jag vet inte om jag är samma person som då, antagligen inte.

innan jag åkte till sofie idag så skulle jag bara duscha och äta efter stallet. jag duschade, klädde på mig, åt och brände en cd att ha i bilen. sen skulle jag åka. bara en snabb titt i spegeln först. och det slog slint. så kan jag ju inte se ut. den tröjan passar inte till den kjolen (och jag hade gått och tänkt på den där kjolen hela dagen, för jag hade sån lust att ha kjol på mig) så jag bytte tröja. men då passade ju verkligen inte kjolen till, så jag bytte till jeans. men då passade inte tröjan till byxorna istället så jag bytte tröja igen. men då såg jag att strumporna inte funkade med byxorna så jag tog av dem och tänkte ha de där skorna som jag aldrig använder, men de skulle ju v ara så himla snygga med kjolen, så jag tog på kjolen igen och försökte dölja att inte heller den tröjan passade riktigt bra till med en kofta över, men det gick ju inte alls så jag fick byta till ett par andra jeans och alltså också andra skor och då var jag tvungen att ha strumpor på mig och en helt annan tröja. till slut bröt jag ihop. jeans - t-shirt - strumpor. hur svårt kan det vara? det var ju inte direkt som att jag skulle på nobelmiddagen. det är tillfällen som dessa som jag undrar hur det egentligen står till där uppe. och jag inser ju hur dum jag är, men jag kan inte sluta. hela vägen in till sofie var jag tvungen att tvinga mig fortsätta köra för jag ville så gärna vända och byta allt. vissa dagar bryr jag mig inte alls..går ut osminkad och i kläderna som ligger närmast, men ganska ofta är det inte så enkelt. jag har blivit galen på riktigt och jag hatar det..det är inte konstigt att jag är singel.

imorgon ska jag försöka tömköra Rival. det var något mer jag skulle göra också..men just nu kommer jag inte ihåg vad. trött.
trött på att inte förstå. att inte veta.
trött

vi hörs

pusshej

Egon!

Ja må han leva, ja må han leva, ja må han leva uti hundrade år!!
Grattis Egon på 3-års dagen!
Ska ringa honom om ca 1 timme då han kommer hem från dagis.

Har även fått veta hur mycket jag ska betala till veterinären..3546kr hejdå. Billigt.

ikväll är det jobb. imorn kväll är det catering jobb i långdunker sen är jag ledig lördag, söndag.
får se vad jag ska kunn hitta på då.

Sofia har varit med mig ut i stallet idag..vi fixade lite med Rival och tog en långpromenad. Vi hade jättetur med vädret för det var uppehåll hela promenaden och inte förrän vi åkte från stallet började det regna. Det var i alla fall mycket trevligt att komma ut och röra lite på sig, både för oss och för Rival. Han var pigg och glad och nu är det nog dags för lite riktigt arbete för honom igen! Jätteskönt att det har blivit bättre.

Jag ska försöka få min bil genom besiktningen så ska jag sälja den. Hoppas att kanske Evelina vill köpa den..hon behöver ju en bil. Jag behöver jättemycket pengar så jag kan köpa en annan bil sen..en bra bil som bara går och aldrig går sönder, helst ska den inte dra så mycket heller...men man ska kunna åka fort med den. Ge mig en sån!

Nej men hare fint!

pusshej

hur naturlig är jag?

Snott från Älin som har snott från Jossa som har snott från nån annan.. :)

Du har:
[#] En plattång
[ ] En locktång
[#] Designparfym
[#] Mascara över 100 kr
[  ] Fondation över 200 kr
[ ] Ögonfransböjare
[#] Olika borttagningsmedel
[ ] Speciell hårbalsam i en sprayflaska
[  ] Läppglans över 100 kr
[  ] Hårinpackning
[  ] Bodybutter
[#] Bodylotion
[#] Parfym över 300 kr

Totalt: 6


Du .
[ ] Använder locktång/plattång varje dag
[  ] Använder fondation varje dag
[#] Använder mascara varje dag
[  ] Använder kajal varje dag
[  ] Avänder läppglans varje dag
[  ] Använder bodybutter varje dag
[#] Använder bodylotion varje dag
[  ] Använder ansiktsrengöring varje dag
[  ] Använder hårinpackning varje dag
[#] Använder hårspray varje dag
[ ] Tränar på Gym
[#] Klipper dig varannan/varje månad

Totalt: 4


Du har.
[#] Tonat håret
[#] Färgat håret
[ ] Hårförlängning
[#] Piercat dig
[#] Tatuerat dig
[#] Tagit hål i öronen

Totalt: 5


Totalt:15

0-10 naturliga tjejen
10-15 konstgjord behandlad blomma
15-20 kanariefågel i nordisk miljö

Vilken ska jag tro att jag är då? 10-15 eller 15-20. Kanariefågel eller blomma...hmmm...fåglar är ju coola men vem vill inte vara en blomma? jag får nog funder på det då..

tillbaka i verkligheten

Nu har semestern tagit slut och jag har jobbat 3 dagar. Det är precis som innan semestern. Jag var ju inte borta så länge..men jag hade ändå förväntat mig att det kanske skulle kännas annorlunda på något sätt. Jobbar hur som helst hela helgen. Bröllop på lördag och middag på söndag. Sen är jag ledig på mändag.

Närmast ska jag till stallet och sedan till jobbet. Rival är mycket bättre, så jag hoppas att det är slut på eländet nu. Madde ska hjälpa mig sätta ihop ett träningsprogram så vi kan komma igång sen. Ska bli roligt att komma igång med hoppningen. Men först måste han ju bli helt återställt förstås, det är bara så långsamt att bara få vara ute och gå. Det är ju nu när det ännu är lite ljus ute som man ska passa på att rida så mycket som möjligt. Men jag får ju låna de andra hästarna i stallet så jag ska väl inte klaga.

Nu är det bara 10 dagar kvar till lön också. Det blir väl inte så mycket men ändock!

Sätta lite fart nu.

Pusshej

Psykbryt

Här om dagen när jag kom till stallet så bröt jag ihop. Benen såg ännu värre ut och han var jättehängig..ville helst inte röra på sig och hade ont. Min stackars lilla häst!
Igår var veterinären ute och gav honom penicillin. Hon visste inte vad det skulle kunna vara så hon skulle konsultera en annan veterinär idag..jag ska ringa upp henne i morgon så får vi väl se vad de kommit fram till. Det tråkiga med penicillinet var jag att jag skulle ge honom en dos idag också. JAG skulle ge honom en spruta, men en massa meducin!! Tur för mig var att Madde kom hem precis i lagom tid så hon fixade ju det.
Idag såg han i alla fall så mycket bättre ut. Svullnaden var nästan helt nere, han var pigg och glad och nästan en helt annan häst än han varit ett tag..känns jättebra! Idag har han fått sista dosen penicillin och en ordentlig dusch med antispektiskt shampoo så kanske det blir någon ordning på det hela..

Annars idag har jag jobbat och varit barnvakt åt lilla Ebba Larsson. Världens gulligaste tjej! Och det kan jag ju faktiskt säga och både mena det och utan att skämmas för mina barn är ju faktiskt killar allihop, och världens gulligaste killar allihop! Efter barnvakteriet blev jag minsann bjuden på pannkakor av mammaÄlin..hon kan hon!

Det sitter en jättetrött flicka i min soffa. Konstigt. Och då har hon bara jobbat två dagar efter semestern. Det är farligt med semester..man blir så slö. Jag ska sluta med det, både att vara slö och ta semester. Det måste vara hälsofarligt.


Kom och köp min bil! Den är röd..när det regnar..men den funkar i alla fall alltid!


Luren

Min stackars telefon har börjat ge upp så idag åkte jag till telenorbutiken och köpte en ny. Nu ska väl alla knappar funka ett tag hoppas jag. Det blev en w760i..jag är lite skeptisk till skjutet men det ska nog gå. Fick över 1000kr rabatt av Arne..me like! Så jag slog på stort och köpte mig ett bluetooth headset också. Egentligen gillar jag inte pengar..det är därför jag gör mig av med dem så fort jag får tillfälle.

Just nu är det lite långsamt. Försökte få emma att hitta på något med mig..men hon bara syr och syr. Inte så konstigt kanske med tanke på att hon ska ha klänningen på sig på lördag på bröllopet. Hon är bra duktig som syr sin egen klänning..skulle aldrig falla mig in att göra något så vansinnigt.

Sommarens bästa bild:



Egon gillar inte att gå på marknad..vi har precis kommit dit.

hemma!

Kom hem idag. Lite sliten bara. Det har varit en mycket bra gotlandstur. Jag glömde mina glasögon där..typiskt.

Jag vet inte riktigt var jag ska börja. Minns inte när och vad jag skrev sist. Jag har en vecka kvar på semestern så jag får se vad jag hittar på..det blir nog inget extremt.

Kubb VM är avklarat för i år. Vi har aldrig varit bättre!! Vi vann en match!!! Dessutom vann vi två matcher i Lilla VM! Vi var i alla fall bättre som lag..jag personligen har nog aldrig varit sämre..träffade inte mycket tyvärr. Jättearg och blev tack vare det jättefull istället. Men det var roligt iaf. Och jag blev inte lika full som Jessica och hennes kompis, och vårt nyförvärv, Maria. Jessica brukar ju vara värst så det var ingen överraskning.

Dagen efter kubben blev lugn. Mamma, Egon och jag var till b-viken och kollade in marknaden. Jag köpte en camilla martelius väska. Mamma köpte en väska med grodor på. Helt galet mycket folk på den lilla marknaden. Bilar stod parkerade precis överallt och det var knappt så att traktorerna kunde ta sig genom "stan". Egon tyckte i allmänhet att det var skittråkigt och ville mest åka hem. Men han fick en jättecool vattenpistol så lite nöjd blev han tillslut.
Kvällen spenderade jag med att måla t-shirts. Tio stycken med olika text om Lotta och Görans bröllop. Karin gjorde en, som för övrigt inte blev så bra, sen gick hon och la sig..tack så mycket. Jag satt uppe till tolv..mamma också men hon tittade mest på och gav tips om vad det skulle stå.

Söndagen började kl. 07.30. Eller den skulle börja då. Jag kunde minsann inte sova på natten. Det måste vara karins tvättmedel som jag inte tål..för helvete vad det kliade överallt!! Typ 03.30 var mamma uppe och gick på toa så då vaknade jag första gången..sen kunde jag inte somna om ordenligt. Slumrade några minuter hit och dit men inget ordentligt. Från 5 låg jag typ bara och väntade på att klockan skulle bli 7 för jag vägrade då upp innan dess.
08.30 var det sagt att vi skulle mötas vid Hamra kyrka. Karin och jag plockade upp Martina och Bitta på vägen och vi var först till kyrkan..och vi var ändå sena. När de andra kom sa de att jessica bestämt 08.45 så då var vi tydligen tidiga ändå..så det gjorde ju inget.
När vi kom till Lotta..dagens möhippe-offer..så låg hon och sov. Bokstavligen tagen på sängen med andra ord. Hon fick lite frukost och sedan började förvandlingen till punkare. Riktigt snygg blev hon. När hon var klar och öppnat den första ölen bar vi av mot Mix Ranch i stenkyrka. 20 minuter sena kom vi fram efter kisspaus och kartletande.
Väl där delade vi upp oss i två lag för att tävla i 7 olika grenar. Vi fick börja med labyrinten. Två personer, en från vardera lagen, skulle ta sig igenom labyrinten snabbast. Det blev 4-1 till vårt lag (så klart) Andra grenen var att spika i en spik snabbast. Likadant där att två tävlade mot varandra. Tredje grenen var luftgevärskytte och träffa plåtburkar. På fjärde stationen sköt vi pil med blåsrör. I femte grenen tävlade hela laget ihop. På två minuter skulle vi träffa så många gummiringar runt stubbar som möjligt. Stubbarna blev högre ju längre bort de stod och var därmed också värda mer poäng. Massa kastande blev det. Efter det var det dags för hinderbanan. Ett lag i taget skulle ta sig genom banan på tid. Först var det inte-nudda-mark på stubbar. Vippbräda. Ta sig från en sida till en annan genom att kliva i ringar som hängde i rep. Balansgång på rep. Kasta hästsko genom ett hål i ett plank. Klättring i ett nät av grenar och till sist balansgång på rullande tunnor. Man fick två försök på varje station och klarade man det inte då så fick man springa till en stubbe och slå i en spik innan man gick till nästa. Riktigt roligt..och rätt jobbigt också..man vill ju vara bäst och snabbast! Det var vi också, så rätt nöjd är jag minsann..även om jag ramlade av stubbarna i början första gången. På den sista grenen fick vi stå i ring på stubbar och hålla i repändar som satt ihop i en knut i mitten. Det hela gick ut på att vara sist kvar på sin stubbe..jag var rätt kass på det kan jag säga. Det andra laget vann. men vi vann totalt. Vi vann med 5-2 i grensegrar. När vi var klara med tävlingen så tog lekledaren med oss till ridhuset som låg intill. Där väntade den elektriska tjuren..som bonusbana. men bara på skoj. Lotta fick börja och flög av på två sekunder. Men han var rätt taskig för det var ganska hög fart på den från början. Martina var riktigt duktig och klarade sig hela "ridturen". Det var tokroligt att prova på..jag ramlade minsann inte heller av. Man har ju en del erfarenhet från hästarna..haha.
Efter tjuren åt vi Tacobuffé. Vi åt och åt och åt så i alla fall jag höll på att spricka. Jättegott.
När vi var klara på Mix Ranch åkte vi vidare till stan. Karin lämnade av oss på Östercentrum och åkte hem och mjölkade. Eva åkte och lämnade sin bil. Vi andra följde Lotta när hon fick utföra uppdrag på stan. Det roligaste var ett gäng tretton-fortonåriga tjejer som på allvar trodde att Lotta brukade gå klädd som hon gjorde. Haha.
Plötsligt..klockan fyra..så försvann halva gänget. Det var bara jag, lotta, martina, jessica och eva kvar. Alla andra åkte hem. Vi hittade ett gäng att spela kubb med i almedalen innan vi gick till visby hotell och badade. Så skönt! Vi var helt ensamma så vi kunde plaska runt bäst vi ville.
När vi badat, bastat duschat och piffat till oss gav vi oss ut och gjorde stan osäker igen.  Lotta hade fått på sig ett jättefint lucialinne och slöja och det hängde en penna på ryggen. Både fram och bak skrev Jessica: MÖHIPPA RITA VAD DU VILL
Det gjorde succé. När kvällen var slut var hon ett riktigt klotterplank. Vi käkade på Joda och sedan gick vi till..eh..jag kommer inte ihåg vad den hette men en irländsk bar. De skulle dricka Guinness..själv försökte jag få en drink men det gör jag inte om där. Black Sheep Arms hette den nog förresten. Runt tio var Karin och Mange på väg in till stan så vi gick upp och mötte dem på öster så vi kunde dumpa våra väskor. Sedan bar det av till munken. Partaj hela natten lång. Eller iaf tills den snygga vakten kom fram till mig, la armen om mina axlar (jag smälte som smör!!!), pekade på Lotta och sa: Du, det börjar bli dags nu. Jag vill helst inte slänga ut henne på hennes möhippa.
Så vi fick snällt leda henne till toaletten och sedan bege oss mot max! Milkshake och hamburgare har aldrig smakat så gott. Det är säkert jättenyttigt också! Jag somnade raklång på ett av sätena i Manges partyvan och vaknade inte förrän vi var hemma igen.
I morse ringde klockan 04.30. Jättetrött. Mamma packade in mig i bilen så åkte vi till båten. På båten åt jag frukost och somnade, sov hela vägen och vaknade inte förrän de ropade att det var 30 minuter kvar. Sen sov jag typ hela vägen i bilen hem och när jag kom hem så sov jag. Skönt!
Nu är det nog dags att sova igen så jag orkar med resten av semestern! :)

Pusshej

RSS 2.0